Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού σημαίνει ειρήνη και πραότητα. Οι Ζυγοί προσπαθούν να λύνουν τα προβλήματά τους πάντα με διαιτησία. Απεχθάνονται τη βία και την χρησιμοποιούν μόνο σαν τελευταία λύση.

Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα είναι ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Υπάρχουν ακόμα πολλά να περιμένετε αυτήν την εβδομάδα. Στις 15 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον επεκτατικό και χαρούμενο Δία, ενθαρρύνοντάς σας να είστε τολμηροί στην έκφρασή σας και περιπετειώδεις στην οπτική σας για τον κόσμο. Αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ανασφάλεια και να αγκαλιάσετε τη δύναμη των αστεριών σας.

Να γιατί τα παρακάτω ζώδια θα έχουν μια όμορφη εβδομάδα:

Ζυγός: Πατάτε σε όλο το ρομαντισμό που σας περιβάλλει αυτή την εβδομάδα και μπορεί να αισθάνεστε ότι ερωτεύεστε. Κάποιος μπορεί να σας εντυπωσιάσει, γεμίζοντας σας με πεταλούδες το στομάχι.

Ωστόσο, θα μπορούσατε απλά να ερωτευτείτε τη ζωή, αναπτύσσοντας ένα πάθος για όλα τα όμορφα πράγματα που σας περιμένουν αυτή τη στιγμή. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί αυτήν την εβδομάδα. Η καρδιά σας λαχταρά κάτι να κολλήσει και δεν είστε ζώδιο που είναι γνωστό ότι αγνοεί αυτό που θέλει η καρδιά του.

Τοξότης: Αγκαλιάζετε μια ακόμη βαθύτερη μορφή αγάπης για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης της αγάπης, της πολυτέλειας και της φιλίας, βρίσκεται πλέον επίσημα στον Τοξότη και σας καταπλήσσει με την ακαταμάχητη ενέργεια αυτού του πλανήτη.

Όταν η Αφροδίτη ταξιδεύει στο ζώδιό σας, φέρνει τόσες πολλές ευλογίες στο δρόμο σας, κάνοντάς σας να αισθανθείτε πιο ελκυστικοί, επιθυμητοί και με διάθεση για λίγη απόλαυση. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να βρεθείτε να αναπτύσσετε μια βαθύτερη σχέση με τον εαυτό σας, θυμάστε όλους τους λόγους για να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Κάντε μια λίστα με όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και, στη συνέχεια, δεσμεύστε τα στη μνήμη.

Υδροχόος: Βιώνετε μια όμορφη πλευρά του εαυτού σας. Νιώθετε τους ανέμους της αλλαγής να ορμούν γύρω σας. Μπορεί όμως να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα να παραμένουν ίδια.

Μπορεί να σας φαίνεται ότι γίνεστε πιο τολμηροί, ενθαρρύνοντάς σας να βρείτε κάτι νέο που σας δέχεται και σας εμπνέει να συνεχίσετε να εξελίσσεστε. Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά αυτή η αλλαγή είναι πιο συναρπαστική. Είναι ακριβώς το είδος της αλλαγής που περιμένατε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ