Στο επίκεντρο έντονων προκλήσεων οι μέρες από 16 ως 19 Νοεμβρίου, ολοκληρώνουν την ένταση των γεγονότων που ξεκίνησαν από τον Απρίλιο, Μάιο του 2020 και του 2021.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό -στις 17 Νοεμβρίου με επιρροή αρκετές μέρες νωρίτερα- πυροδοτούν εκρήξεις κυριολεκτικά και μεταφορικά, την αμφισβήτηση και τη βία, πολεμικές και σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες με αεροπλάνα ή εκρηκτικούς μηχανισμούς. Η χρήση των μηχανημάτων πρέπει να είναι πολύ προσεχτική ιδιαίτερα σε εργασίες με επικίνδυνα αέρια.

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας είναι η Δευτέρα 15 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

Μια ηλιαχτίδα στην συννεφιά αλλάζει την διάθεση και δίνει ξαφνικά ελπίδες… Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο της έκλειψης σε αρμονία με τον Ουρανό των επαναστατικών αλλαγών φέρνει σε προσωπικό επίπεδο κεραυνοβόλους έρωτες και απρόσμενες ευκαιρίες!

Παγκόσμια εκπλήσσουν νέες μορφές οικονομικών και ενεργειακών πόρων από την ίδια την γη. Πρωτοποριακές έρευνες και μεγάλες ανακαλύψεις για το διάστημα και την Ιατρική έρευνα το DNA και θεραπεία σοβαρών ασθενειών- όπως από τον Δεκέμβριο του 2020 έχω γράψει.

Ποια ζώδια θα είναι στο κέντρο της έκλειψης και των γεγονότων;

Ταύρος

Συναισθήματα και αντιθέσεις μεγεθύνονται.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο φωτίζοντας τα αρνητικά και τα θετικά των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα, αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να το λύσετε. Το πείσμα οδηγεί σε συγκρούσεις και ανατροπές ισορροπιών.

Αντιμετωπίστε με νέα οπτική ό,τι σας καταπιέζει. Σπουδές, ένα ταξίδι ή μια σημαντική επικοινωνία ανοίγει νέους δρόμους τύχης και εξέλιξης!

Δίδυμοι

Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Αναγνωρίζετε τους φόβους σας και μέσα από μια αλλαγή απελευθερώνεστε και εκφράζετε αυτά που κρύβατε.

Η έκλειψη Σελήνης σας προτρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και να φροντίσετε την ψυχολογία αλλά και την ευεξία σας. Πιο έντονα επηρεάζονται οι Δίδυμοι των πρώτων και τελευταίων ημερών.

Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις και βαθιά κρυμμένες ανάγκες σας  ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Λειτουργείστε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα.

Λέων

Ανακαλύπτετε την κρυμμένη δύναμή σας.

Ψάχνετε μια αχτίδα ελπίδας και αν λειτουργήσετε με σοφία, θα την βρείτε στις 16 Νοεμβρίου που ο Πλούτωνας σας δίνει την στήριξη και την δύναμη για αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες ακόμα και σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη και δικούς σας ανθρώπους.

Η ένταση από συνεργάτες είναι στα όρια της αντοχής σας. Κρατήστε ισορροπίες. Έντονα επηρεάζεστε οι Λέοντες από 28 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου και εσείς οι περήφανοι Λέοντες των τελευταίων ημερών.

Σκορπιός

Η ενέργεια που εκπέμπετε μαγνητίζει!

Μυστηριώδεις Σκορπιοί είστε στο επίκεντρο εκρηκτικών αλλαγών ακόμα και ενός τέλους σε μια σχέση ή συνεργασία σας. Ένα τέλος που οδηγεί όμως, στην αναγέννηση. Η δύναμή σας είναι απίστευτη και μεταμορφωτική.

Προσέξτε η ένταση και ο εγωισμός δεν βοηθούν πάντα. Αν μια συμπεριφορά δεν σας αξίζει αποχωρήστε και προχωρήστε. Προσέξτε τις επιλογές και τις αποφάσεις σας οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών του Νοεμβρίου και αυτή η έκλειψη αλλά και αυτή που θα γίνει τον Μάιο θα σας επηρεάσει σε θέματα σχέσεων και ριζικών αλλαγών!

Κοιτάξτε τον κόσμο από την αρχή και ξαναχτίστε την ζωή που ονειρεύεστε!

Τοξότης

Μια εργασιακή αλλαγή φέρνει ασφάλεια και κέρδη.

Η έκλειψη Σελήνης φέρνει έναν άνεμο αλλαγών και υπερβολής στις καθημερινές σας συνήθειες, στην διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον εργασίας ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Τολμήστε νέες ιδέες στην εργασία σας ή μια άλλη ματιά στην καθημερινότητά σας αλλά προσέξτε μην υπερβάλετε σε θέματα υγείας και εργασιακών ισορροπιών.

Πιο έντονα επηρεάζεστε οι Τοξότες του Νοεμβρίου αλλά και των αρχών Δεκεμβρίου παρατηρήστε τα ‘σημάδια’ και τα γεγονότα που προκύπτουν αυτές τις ημέρες γιατί τα αποτελέσματα θα φτάσουν ως το τέλος του 2021.

Υδροχόος

Ριζικές αλλαγές θα σας οδηγήσουν σε ένα όμορφο ξέφωτο.

Το διάστημα που διανύετε είναι πολύ απαιτητικό και πιεστικό αλλά έχετε συμμάχους τον Δία και την Αφροδίτη σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Σας βοηθούν να βρείτε λύσεις και μυστικές διεξόδους, ακόμα και όταν όλα δείχνουν να ανατρέπονται.

Ακόμα και μετά από έναν χωρισμό ένας απρόσμενος έρωτας λειτουργεί καταλυτικά.
Σε ένα σοβαρό δίλημμα προτιμήστε την ριζική μεταμόρφωση που κρύβει δύναμη και επαγγελματική ανεξαρτησία.

Από τη Μάρι Γιόβα (@Mari_Yiova) και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ