Η Αφροδίτη αφήνει τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα και αναζητά το φως και την χαρά της ένωσης.

Το μήνυμα της Αφροδίτης από τον Τοξότη:

Μόνο με την καρδιά μπορείς να φτάσεις τον Ουρανό!

Rumi

Ο  πλανήτης του έρωτα από τον Τοξότη ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά των ζωδίων! Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 14:21 ως τις 4 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης αφήνει τον σκοτεινό Σκορπιό και τα μαύρα φεγγάρια του  και περνάει στο φως της χαράς, της περιπέτειας και της αισιοδοξίας, τον Τοξότη.

Οι σχέσεις που κλονίστηκαν και δοκιμάστηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πάλι τη θετική τους πλευρά, αλλιώς νέες σχέσεις πιο φωτεινές γεμάτες χαρά θα αλλάξουν την ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

Ένα σημαντικό στοιχείο ξεχωρίζει στο ωροσκόπιο της εισόδου της Αφροδίτης στον Τοξότη, ο Ωροσκόπος συναντά τον αστεροειδή Έρωτα και τον κλήρο του πάθους. Αγάπη, Έρως και Πάθος ενώνουν τη δύναμη και την ενέργειά τους.

Ο δρόμος της αγάπης: Αφροδίτη είναι επιλογή και χρειάζεται την σοφία του πλανήτη Χείρωνα, για να γιατρέψει τις πληγές της και την αισιοδοξία και την ανάσα ελευθερίας του Τοξότη, για να ανάψει δυνατά την φλόγα.

Οι σχέσεις ανανεώνονται μέσα από ταξίδια, επικοινωνία και ελευθερία.

Οι πιο ερωτικές μέρες από 7 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου.

Το Σαββατόβραδο 9 και η Κυριακή 10 που η Σελήνη και η Αφροδίτη ενώνουν την δύναμη της ψυχής και του έρωτα, για να δώσουν χαρά και αισιοδοξία στις ερωτικές σχέσεις.

Η Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο-Χρόνο. Οι σχέσεις επισημοποιούνται ή σταθεροποιούνται δείχνοντας την αντοχή τους στον χρόνο και την λογική τους πλευρά.

Η Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ερμή και την Αφροδίτη να φέρνουν ερωτικά μηνύματα, συζητήσεις που βοηθούν την επίλυση διαφορών, συναντήσεις και ραντεβού σε όψη με τον Χείρωνα βοηθούν να κλείσουν οι πληγές της αγάπης αλλά με προσπάθεια και συμβιβαστική διάθεση.

Η Πέμπτη 28 και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σε αρμονία με Δία και Πλούτωνα χτίζει γέφυρες αγάπης και δυνατών συναισθημάτων.

Προσοχή, υπάρχει η τάση ζήλειας και χωρισμών στις 16, 19-22 και 27  Οκτωβρίου.

Ποια ζώδια ανάβουν ερωτικές φωτιές;

Κριός

Η αγάπη έρχεται ξανά!

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη  από τις 7 Οκτωβρίου ως τις 4 Νοεμβρίου σας δίνει  γοητεία και πειθώ στην επικοινωνία σας. Μία δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας ακόμα και ένας δεύτερος γάμος.

Ακούστε τον σημαντικό άλλον άνθρωπο της καρδιάς σας και βρείτε την ισορροπία, ταξιδέψτε μαζί του ή αν είστε ελεύθεροι τολμήστε ένα μακρινό ταξίδι και  επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους. Ο έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά και ενώνει τις αποστάσεις.

Η μαγική ευχή του Κριού: Σήμερα, τώρα είμαι έτοιμος να κατακτήσω την αγάπη μέσα στην καρδιά του κόσμου.

Ταύρος

Ζείτε τις χίλιες και μία νύχτες ενός μυστικού ερωτικού πάθους.

Ένα τραγούδι σας σιγοτραγουδάτε αυτήν την εποχή ‘Μυστικέ μου έρωτα…’

Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης πλανήτης σας από τις 7 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και ανάβει μυστικούς πόθους, δυναμώνει τον ερωτισμό και το πάθος σας.

Αν έχετε σχέση, καλύτερα να προσέξετε την ζήλεια του συντρόφου σας ή καλύτερα να ξαναβρείτε μαζί του το πάθος, δοκιμάζοντας την ελευθερία του έρωτα.

Η μαγική ευχή αγάπης του Ταύρου: Εμπιστεύομαι την  ένωση  μου με το ταίρι μου και απελευθερώνω  τους κρυφούς πόθους της καρδιάς μου.

Δίδυμοι 

Μια σχέση ζωής αποκτά νέο νόημα!

Η Αφροδίτη από τις 7 Οκτωβρίου στον οίκο των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και την αρμονία με τον σύντροφό σας. Δώστε την ελευθερία και την ανεμελιά στην σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι ο έρωτας και η αγάπη έρχονται από  απλές στιγμές χαράς και διασκέδασης ή ακόμα και μέσα από μια παλιά γνωριμία ή συνεργασία σας.

Η μαγική ευχή των Διδύμων: Ζω την ελευθερία του μικρού φτερωτού θεού Έρωτα, χαίρομαι και απολαμβάνω την αρμονία της ένωσης.

Λέων  

Ο έρωτας στοχεύει με τα βέλη του την καρδιά σας.  

Η γοητεία σας στα ύψη και από τις 7 Οκτώβρη ως τις 4 Νοεμβρίου σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ο έρωτας μέσα από την τέχνη ή την διασκέδαση κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

Οι δεσμευμένοι μην προκαλέσετε την ζήλεια του συντρόφου σας.

Οι καλλιτέχνες ή άτομα από το εξωτερικό ακόμα και ένα ταξίδι φέρνει δυνατά καρδιοχτύπια.

Απολαύστε την έξτρα λάμψη που σας δίνει η Αφροδίτη και χαρείτε! 

Η μαγική ευχή του Λέοντα:  Όλες οι απαντήσεις του έρωτα υπάρχουν μέσα στην καρδιά μου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη σας ντύνει με τα φτερά του έρωτα!

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια  από τις 7 Οκτωβρίου ως τις αρχές Νοεμβρίου.

Αξιοποιήστε το χάρισμα της γοητείας, της ομορφιάς και της λάμψης που σας δίνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και αφεθείτε στο ταξίδι του έρωτα κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Σε ένα ταξίδι ερωτεύεστε ή κάποιος από μακριά σας γοητεύει. Μην διστάσετε , οι αποστάσεις μηδενίζονται και το σύμπαν σας φέρνει κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Χαρείτε την ελευθερία και τη ζωή.

Η μαγική ευχή του Τοξότη: Η αγάπη είναι μια πηγή μέσα μου και γύρω μου, στην καρδιά του κόσμου… μια πηγή ανεξάντλητης χαράς.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ