Πολλά συμβαίνουν αστρολογικά αυτή την εβδομάδα, οπότε προετοιμαστείτε για μια αρκετά έντονη ενέργεια. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές δημιουργικές, ρομαντικές και θεραπευτικές δονήσεις που σας καθοδηγούν ώστε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Και αν είστε ένα από τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα -Κριός, Λέων και Τοξότης- τότε είστε έτοιμοι για ευχάριστες εκπλήξεις.

Όλα ξεκινούν στις 29 Νοεμβρίου, όταν ο παθιασμένος Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ευφάνταστο Ποσειδώνα, που θα σας εμπνεύσει να αξιοποιήσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά. Αυτό μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ρομαντικοί από το συνηθισμένο, και γίνεστε πιο αισθησιακοί. Το highlight της εβδομάδας αναμένεται στις 4 Δεκεμβρίου, όταν θα έχουμε έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη. Το φαινόμενο θα μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε ότι είναι έξω από τον έλεγχό μας και να αποδεχτούμε πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Οι εκλείψεις είναι κομβικές στιγμές στην αστρολογία και μπορεί να συμπίπτουν με σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Ας δούμε αναλυτικά ποια τρία ζώδια θα έχουν μια τέλεια εβδομάδα.


Κριός

Μαθαίνετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε πολύ πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο, σαν να αναγκάζεστε να συντονιστείτε στα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ωστόσο, η κατανόηση του πώς νιώθετε πραγματικά μπορεί να είναι μια βαθιά θεραπευτική και ενδυναμωτική εμπειρία. Όλος ο πόνος που έχετε βιώσει στη ζωή σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ίσως ανακαλύψετε νέους τρόπους για να θεραπεύσετε τα συναισθήματά σας καθώς εμβαθύνετε στην πηγή των προβλημάτων σας. Ήρθε ο καιρός να αγαπήσετε την πολύπλευρη φύση σας.

Λέων

Οι σχέσεις σας δέχονται μια αναζωογονητική ώθηση. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζετε ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τις ρομαντικές σας επιθυμίες μέσα από κάθε είδους ευφάνταστες και φανταστικές εμπειρίες. Και ακόμα κι αν δεν έχετε μάτια για κανέναν αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πάρετε όλη αυτή τη ρομαντική ενέργεια και να τη διοχετεύσετε στον εαυτό σας. Βγάλτε τον εαυτό σας σε ένα ραντεβού. Αγοράστε μόνοι σας τριαντάφυλλα. Διαβάστε ερωτικά ποιήματα στον εαυτό σας. Πηγαίνετε μια βόλτα και τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το αξίζετε.

Τοξότης

Η εποχή του Τοξότη βρίσκεται σε εξέλιξη, φέρνοντάς σας ξανά σε επαφή με την αυτοπεποίθηση και την αγάπη σας για μια περιπέτεια που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ουσιαστικά θέλετε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, οπότε γιατί να μην δείξετε σε όλους πώς γίνεται; Ωστόσο, το να αποφασίσει κάποιος να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι απαλλάσσεται από πράγματα που στέκονται εμπόδιο στην αληθινή του ευτυχία. Ίσως είναι καιρός να δείτε ξανά τι σας φέρνει χαρά και να αναγνωρίσετε ότι η πρόοδος σημαίνει και ρίσκο. Ευτυχώς, είναι πάντα ένα ρίσκο που αξίζει να το πάρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ