Αισθάνεστε νευρικοί πριν από κάθε Πανσέληνο, ενώ είστε ακόμη πιο αγχώδεις για την Πανσέληνο στις 20 Οκτωβρίου. Αν ναι, μην ανησυχείτε δεν φαντάζεσαι πράγματα. Καθώς η Πανσέληνος πλησιάζει, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί ίσως και αντιδραστικοί. Μπορεί ακόμη και να έχετε την αίσθηση ότι θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό. Ίσως να αποκαλυφθούν μεγάλες αλήθειες, να γίνουν αλλαγές και να σκεφτείτε κάτι που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει στο παρελθόν.

Τα καλά νέα; Η Πανσέληνος δεν θα «χτυπήσει» όλα τα ζώδια με την ίδια ένταση και θα επηρεάσει λιγότερο τα παρακάτω ζώδια: Τον Ταύρο, τον Λέοντα, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο.

Ας δούμε αναλυτικά τον λόγο που αυτή η Πανσέληνος θα περάσει αλλά δεν θα τους αγγίξει:

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσέληνου, μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα… ζαλισμένοι με αυτό που σας λέει το υποσυνείδητό σας. Ταύροι, τα όνειρά σας ίσως να γίνουν πιο «ζωντανά» και να ενεργοποιήσουν τα γρανάζια των σκέψεών σας. Μπορεί να υπάρχουν πολλά συναισθήματα που έχετε συγκρατήσει μέσα σας και αυτή η Πανσέληνος ίσως να είναι ο καταλύτης που θα τα απελευθερώσει. Μην κρίνετε τον εαυτό σας για όσα αισθάνεστε. Όλα είναι μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας.

Λέων

Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να προκαλέσει τυχαίες και αυθόρμητες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας, Λέοντες. Και όσο ελκυστικό μπορεί να είναι να απορρίψετε αυτές τις ευκαιρίες και να μείνετε σε αυτό που σας φαίνεται οικείο, αυτή η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να σκεφτείτε να κάνετε το αντίθετο. Μέσα από τη δυσφορία τείνουν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα. Εκμεταλλευτείτε πόσο μαγικό μπορεί να είναι το άγνωστο. Γιατί να μην πείτε «ναι»;

Σκορπιός

Κάθε απόφαση που παίρνετε έχει τη δύναμη να αφήσει έντονο αντίκτυπο στην καθημερινότητα σας, Σκορπιοί. Αυτή η Πανσέληνος θέλει να κάνετε πιο υγιεινές αλλά και παραγωγικές επιλογές, όπως, για παράδειγμα, να τρώτε καλύτερα, να περπατάτε κάθε μέρα και να κάνετε τη δουλειά σας έγκαιρα και όχι να αναβάλλετε τα καθήκοντά σας. Προχωρήσετε σε αλλαγές που θα βοηθήσουν την καθημερινή σας ζωή. Είναι στο χέρι σας να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Υδροχόος

Μπορεί να λάβετε κάποια απρόσμενα νέα. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μερικές εκπληκτικές συζητήσεις, Υδροχόοι. Ίσως ακούσετε κάποια απροσδόκητα νέα, ενώ ο τρόπος που θα χειριστείτε αυτές τις ειδήσεις θα έχει τη δύναμη να σας διδάξει πολλά. Η Πανσέληνος της 20ης Οκτωβρίου θέλει να σας δείξει πώς να είστε πιο συγκεντρωμένοι ομιλητές και πιο προσεκτικοί ακροατές, ενώ θα σας φέρει τη σοφία που χρειάζεστε, ώστε να γίνετε πιο επικοινωνιακοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ