Οι ρομαντικές καλοκαιρινές νύχτες είναι η ευχή κάθε ζωδίου ανεξάρτητα από το αν έχει σύντροφο ή όχι. Αυτό άλλωστε σημαίνει καλοκαίρι: διακοπές και αμέτρητες ευκαιρίες για να ερωτευτούμε. Είναι η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου και μπορεί να μην είναι το φετινό όπως το ονειρευόμασταν αλλά σίγουρα κρύβει πολλές δυνατότητες.

Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Elite Daily, θα χαρείτε πολλές ρομαντικές καλοκαιρινές νύχτες.

Καρκίνος

Είστε ζώδιο του νερού αλλά περνάτε την πιο καυτή εποχή του χρόνου. Όλα έχουν να κάνουν με εσάς. Το θερινό ηλιοστάσιο τόνισε την αίσθηση του εαυτού σας και την ταυτότητα. Ταυτόχρονα έριξε φως στις επαφές σας με τους άλλους και αυτό θα το νιώσετε περισσότερο στις 28 Ιουνίου με την Πανσέληνο που επηρεάζει τον 7ο οίκο σας.

Καλείστε να μάθετε πως να προσέχετε τους άλλους χωρίς να αγνοείται τις ανάγκες σας οπότε όταν το φεγγάρι γεμίσει σιγουρευτείτε ότι οι σχέσεις σας σας καλύπτουν και όχι απλά το αντίθετο. Δικαιούστε να νιώσετε το ίδιο που κάνετε τους άλλους να νιώθουν. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να συγχρονιστείτε με ανθρώπους που «κουμπώνετε» μαζί τους.

Αιγόκερως

Το θερινό ηλιοστάσιο πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου στον 7ο οίκο σας και έφερε στο προσκήνιο τις ρομαντικές σας προσπάθειες. Ως άνθρωποι που βάζετε προτεραιότητα την αυτοπειθαρχία και το να πετύχετε στόχους, αυτή η εποχή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα. Ειδικά από τη στιγμή που θα υπάρχει τόσο έντονη δραστηριότητα στο αδερφικό σας ζώδιο.

Αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη για να σας οδηγήσει στην επαφή σας με άλλους. Πώς επιτρέπετε στους άλλους να σας στηρίξουν συναισθηματικά και να είναι εκεί για εσάς; Έχετε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είστε ικανοί να δείτε κάτω από την πανοπλία σας. Επιτρέψτε αυτό το καλοκαίρι να είναι χρόνος στον οποίο θα είστε ευάλωτοι με τον σύντροφό σας. Δε χρειάζεται να είστε πάντα «σκληρό καρύδι» ειδικά με τον σωστό άνθρωπο.

Ιχθείς

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος μπήκε στον 5ο οίκο σας που αφορά την οικειότητα και τη δημιουργική έκφραση. Σας έφερε φρέσκια, ενθουσιώδη ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Το ζώδιό σας είναι πού πιθανό να ζήσει ένα καυτό καλοκαιρινό ειδύλλιο το οποίο δεν είναι απαραίτητο να κρατήσει για πάντα. Έχετε την ικανότητα να το απολαύσετε όσο διαρκέσει. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να διασκεδάσει και να βγει η πιο ανέμελη πλευρά σας γνωρίζοντας κάποιον νέο άνθρωπο, χωρίς προσδοκίες.

Σας αξίζει να η απόλυτη προσοχή χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ως ζώδιο του νερού βέβαια αναζητάτε συναισθηματικό βάθος στις επαφές σας με τους άλλους και τώρα που διανύουμε την εποχή του του Καρκίνου σίγουρα θα το ζήσετε με κάποιον πολύ ξεχωριστό για εσάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ