Όμορφο μήνα σε όλους και σίγουρα ο Οκτώβρης που ξεκινάει από αύριο θα δείξει πιο καθαρά ποιοι σύντροφοι και συνεργάτες είναι σημαντικοί και ευνοούν την εξέλιξη και την ευτυχία μας.

Ο Δίας και ο Ερμής από τις 18 Οκτωβρίου σταματούν την φαινομενικά ανάδρομη πορεία τους και απελευθερώνουν όλη την εύνοια της τύχης στα 12 ζώδια αλλά κάποιοι θα ευνοηθούν ακόμα περισσότερο από την τύχη και τις συμπτώσεις της μοίρας.

Τα ζώδια που μαγνητίζουν την επιτυχία και τον έρωτα είναι:

Δίδυμοι

Όλα τώρα ξεκαθαρίζουν και οι εκπλήξεις σας κάνουν να χαμογελάτε!

Είστε μια κατηγορία από μόνοι σας αγαπημένοι Δίδυμοι και ευτυχώς ο Οκτώβρης  κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς.

Ο Δίας μαζί με τον κυβερνήτη σας Ερμή στις 18 Οκτωβρίου σταματάνε την ανάδρομη πορεία τους και ό,τι σας απασχολούσε και δεν προχωρούσε ως τις 18, τώρα επιτέλους ξεκαθαρίζει, τα εμπόδια απομακρύνονται και οι εξελίξεις ακολουθούν τις επιθυμίες σας.

Αγαπημένα σας πρόσωπα ο σύντροφος ή τα παιδιά, η τέχνη ή μια δική σας επιχείρηση, ακόμα και απλές στιγμές χαράς, διασκέδασης και φλερτ σας αναζωογονούν και εκπληρώνουν τα όνειρά σας!

Η Αφροδίτη από τις 7 Οκτωβρίου στον οίκο των σημαντικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και τις επιτυχημένες οικονομικές συμμαχίες!

Οι πιο τυχερές μέρες του Οκτώβρη 4, 9, 11, 13, 15, 19, 28.

Λέων 

Ο έρωτας και η δημιουργία κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

Οι σχέσεις ζωής τον Οκτώβριο ξεκαθαρίζουν  τι θέλουν από σας και εκεί που νιώθατε μπερδεμένοι ή μόνοι, η ζωή σας δίνει τις απαντήσεις που ζητούσατε.

Οι Λέοντες από 24 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου τους προηγούμενους μήνες πιθανόν χωρίσατε ή ήρθαν τα πάνω κάτω με τις συνεργασίες σας , ο Οκτώβρης όμως, ξεκαθαρίζει όλα τα μπερδέματα και φωτίζει μια σημαντική σχέση έρωτα και συντροφικότητας αλλά και βοηθάει σημαντικές συμμαχίες για την επιχειρηματικότητα και την δημιουργικότητά σας!

Η γοητεία, η τέχνη και η ομορφιά, αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν χαρά, λάμψη και όμορφες στιγμές.

Επιχειρήσεις, σχέδια  και άτομα από το εξωτερικό δίνουν έξτρα λάμψη και χαμόγελα στη ζωή σας. 

Το κλειδί της ευτυχίας αυτόν τον μήνα είναι ο σύντροφος και οι σύμμαχοί σας.

Δημιουργικές μέρες  Οκτώβρη 4, 7-9, 11, 13, 15 και 18-20.

Τοξότης

Η Αφροδίτη σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Όλα τα βλέμματα είναι για σας!

Ο Οκτώβρης σας αποζημιώνει και με το παραπάνω για όλα όσα περιμένατε και όλα όσα λαχταράτε!

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας μετά από πολλούς μήνες ανάδρομης πορείας που καθυστέρησε τα σχέδιά σας ή σας μπέρδεψε από τις  18 Οκτωβρίου επανέρχεται σε ορθή πορεία και απελευθερώνει όλη την εύνοια της τύχης!

Η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι γνώσεις, το διαδίκτυο και η διαφήμιση, οι συμφωνίες και τα συμβόλαια, αγορές και πωλήσεις, το αυτοκίνητο  από τις 18 και μετά μπορούν να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα, εμπόδια και καθυστερήσεις, όλα ξεκαθαρίζουν και έχουν την εύνοια της τύχης.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές αλλά να αξιοποιήσετε το χάρισμα της επικοινωνίας.

Μέρες ευκαιριών του Οκτώβρη  4,  13, 15, 19, 28-30.

Υδροχόος

Ξαναδείτε τις ευκαιρίες, για να φτιάξετε την ζωή που θέλετε!

Ο Οκτώβρης θα είναι για το ζώδιό σας ο μήνας που θα δείτε πιο καθαρά τις συνθήκες της ζωής σας και τους ανθρώπους που χρειάζεστε ουσιαστικά στο πλευρό σας. Ο Δίας από το δικό σας ζώδιο και ο Κρόνος μετά από πολλούς μήνες πισωγυρισμάτων και μπερδεμένων καταστάσεων σας έδειξαν μεν τι αξίζει αλλά τώρα από τις 11 και 18 Οκτωβρίου σταδιακά, μέρα με τη μέρα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που προσδοκούσατε αλλά οι συνθήκες καθυστερούσαν ή εμπόδιζαν.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μέσα από φίλους, σημαντικά πρόσωπα κύρους ή μια συλλογική εργασία που θα στηρίζει κάθε ευχή και όνειρό σας. Θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε την γνώση και την εμπειρία σας και να ακούσετε αυτούς που γνωρίζουν και οι λύσεις θα έρθουν. Ανοίξτε δίαυλο επικοινωνίας με το εξωτερικό ή σχέδια, πρόσωπα, σπουδές και εταιρείες με βάση τους το εξωτερικό. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται.

Φροντίστε μόνο να μην σταθείτε εσείς οι ίδιοι εμπόδιο στην ευτυχία σας και να απελευθερωθείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Καλύτερες μέρες για λύσεις και δημιουργία  4, 8, 9, 13, 15,17-19 και 28 Οκτωβρίου!

Από την Αστρολόγο και σύμβουλο Feng shui  Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ