Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ακριβώς στη μέση του 2022. Αν το σκεφτείτε σίγουρα θα αναρωτηθείτε πώς πέρασε τόσο γρήγορα. Πάντως αυτό που υπάρχει μπροστά μας είναι η πιο έντονη και περιπετειώδης εποχή του χρόνου. Ειδικά για κάποια ζώδια που θα αναδειχθούν ως τα τυχερά του Ιουνίου.

Πολυήμερες διακοπές, μεγάλες καλοκαιρινές νύχτες και ημέρες διασκέδασης στην παραλία περιλαμβάνει, σύμφωνα με το Elite Daily, το καλοκαίρι. Για τα 4 τυχερά ζώδια του Ιουνίου αυτό θα συμβεί πιο νωρίς από ότι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου

Δίδυμος

Με τον ανάδρομο Ερμή να έχει μπει ευθεία τροχιά, αρχίζετε να νιώθετε ξανά ο εαυτός σας. Και πιο συγκεκριμένα όταν ο Ερμής μπει και πάλι στον 1ο οίκο σας στις 13 Ιουνίου. Τότε θα ξεκαθαρίσει για εσάς ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεστε τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας, οπότε μη διστάζετε να πείτε τη γνώμη σας. Ο ανάδρομος ήταν μια περίοδος που σας επέτρεψε να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα προωθήσετε. Όταν μιλάτε, οι άνθρωποι ακούν. Και με τον κυβερνήτη σας να ταξιδεύει στον πρώτο σας οίκο, σίγουρα θα είναι γεμάτοι αυτιά.

Καρκίνος

Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον 1ο οίκο σας στις 21 Ιουνίου, ο χρόνος που περάσατε σε απομόνωση μπαίνει επίσημα στο τέλος του. Μέσα στον τελευταίο μήνα, κληθήκατε να κάνετε πίσω και να δείτε την αντανάκλασή σας αλλά το θερινό ηλιοστάσιο πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και θα επωφεληθείτε από την ενέργεια και τη ζωντάνια. Αυτή είναι η στιγμή που όλα τα μάτια θα είναι σίγουρα πάνω σας αλλά μην το αφήσετε να σας παραπλανήσει. Έχετε πολλά να μοιραστείτε με τους άλλους τώρα, οπότε σιγουρευτείτε ότι αγκαλιάζετε το φως που πέφτει πάνω σας. Η εποχή σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε πώς να βάλετε προτεραιότητα τη συναισθηματική σας ασφάλεια και άνεση και είναι απίστευτα εύκολο να το πετύχετε.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, έχει πλέον μπει σε ορθή τροχιά οπότε επιτέλους μπορείτε να «πιάσετε δουλειά». Ως αποτελεσματικό ζώδιο, νιώθετε ιδιαίτερα αποδιοργανωμένοι και σκόρπιοι κατά τη διάρκεια του ανάδρομου αλλά σας δίνει τουλάχιστον χρόνο για αναθεώρηση. Καθώς ο Ερμής ξαναμπαίνει στον 10ο οίκο σας που έχει σχέση με την καριέρα στις 13 Ιουνίου, θα έχετε επιτέλους τη διαύγεια που χρειάζεται για τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Οι συνεργάτες σας ή οι πελάτες βασίζονται σε κάθε σας λέξη τώρα και το καλό πράγμα είναι ότι τελικά νιώθετε πλήρως εξοπλισμένοι για να τους καθοδηγήσετε στη σωστή κατεύθυνση. Έχετε κάνει τη δουλειά και την έρευνά σας και τώρα είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας.

Τοξότης

Η εποχή των Διδύμων έδωσε έμφαση σε ότι έχει να κάνει στις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά η Πανσέληνος στον 1ο σας οίκο που έχει να κάνει με τον εαυτό σας, στις 14 Ιουνίου, θα σας κάνει να σκεφτείτε πώς φροντίζατε τις ανάγκες σας. Η ελευθερία είναι σημαντική για εσάς και καθώς οι συζητήσεις που κάνετε με τους άλλους είναι πλέον σημαντικές, είναι ώρα να αναθεωρήσετε. Πώς ενδεχομένως αγνοούσατε το προσωπικό σας ταξίδι για την αλήθεια και τη σοφία εξαιτίας των σχέσεών σας με τους άλλους; Τώρα είναι η στιγμή να ξαναγνωρίσετε τις ανάγκες σας ανεξάρτητα από τις σχέσεις σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ