Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η χρονιά που φεύγει ήταν αντικειμενικά δύσκολη. Δεν είχε την ίδια ένταση με το 2020 αλλά σίγουρα μας έφερε πολλές προκλήσεις στο διάβα μας. Κάτι που ελπίζουμε να μην έχει η νέα χρονιά. Τα παρακάτω ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά μέσα στο 2022. Αν είστε ένα από αυτά, σύμφωνα με το Elite Daily, έχετε πολλούς λόγους να ανυπομονείτε.

Τα τυχερά ζώδια του 2022

Κριός: Ανακαλύπτετε μια βαθιά και δυνατή αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάτε περισσότερο από το να επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας και να ικανοποιείτε τις προσδοκίες σας. Αυτή τη χρονιά θα πάρετε μόνο μια γεύση από την επιστροφή του Δία και θα σας δώσει μια εικόνα για όλους τους τρόπους με τους οποίους θα χτίσει την αυτοπεποίθησή σας. Αν αυτό δεν σας δίνει έναν λόγο να ανυπομονείτε για να έρθει το 2022 -αλλά και για το 2023 ακόμα-, τότε τι;

Καρκίνος: Νιώθετε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι για μια περιπέτεια

Όταν το 2022 ξεκινήσει, θα ενεργοποιηθεί ο 9ος οίκος σας που έχει να κάνει με την περιπέτεια και την ευρύτητα πνεύματος. Αυτή η χρονιά σας φέρνει τύχη με τη μορφή νέων εμπειριών και αυθόρμητων περιπετειών που σας παίρνουν την ανάσα. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από περιορισμένες οπτικές γιατί ο Δίας θα φέρει έναν εντελώς καινούριο κόσμο μπροστά σας μέσα στο 2022.

Σκορπιός: Εκπέμπετε αγάπη, μαγεία και δημιουργικότητα

Το κερασάκι στην τούρτα του 2022 είναι ο Δίας στους Ιχθείς και δεν υπάρχει κάποιος που να έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να το γευτεί από εσάς. Εξάλλου ο Δίας κινείται μέσω του παθιασμένου και με κατεύθυνση την απόλαυση 5ου οίκου σας. Αυτό θα κάνει τα πάντα να μοιάζουν περισσότερο ρομαντικά, όμορφα και πολύχρωμα. Θα έχετε ακόμα και καλλιτεχνικές αναζωπυρώσεις αυτή την περίοδο, οπότε μην αρνείστε την ενστικτώδη διάθεσή σας να αφήσετε πίσω σας μαγεία.

Ιχθείς: Αφήνετε πίσω σας τον εγωισμό και καλοσωρίζετε την αγάπη

Το 2021 ο Δίας ήταν στο ζώδιό σας για ελάχιστους μήνες (από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο, για να είμαστε ακριβείς). Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς θα αποδεχτείτε τη μαγεία που υπάρχει στην καρδιά σας έτοιμη να ενεργοποιηθεί. Τώρα ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθείς και είναι έτοιμος για πάρτι που σημαίνει ότι το 2022 μπορεί να αποδειχθεί η χρονιά σας. Τον Απρίλιο ο Δίας θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Πλούτωνα και θα σας στείλει πίσω αγάπη και τύχη. Αφήστε πίσω τον εγωισμό σας και γίνεται ένα με το σύμπαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ