Το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι φτάσαμε στα μισά αυτής της χρονιάς. Δεν χρειάζεται όμως να αγχωθείτε όμως για αυτό καθώς μπροστά μας υπάρχουν τα σχέδια των καλοκαιρινών διακοπών. Η σκέψη αυτή θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας όλες τις ανησυχίες και ειδικά αν ανήκετε στα τυχερά ζώδια του Ιουλίου.

Η εποχή του Λέοντα ξεκινά και αυτό μας ενθαρρύνει να έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτή την ενέργεια που φέρνει μαζί της. Για τα τυχερά ζώδια του Ιουλίου, σύμφωνα με το Elite Daily, αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο. Αν ανήκετε σε ένα από αυτά, φροντίστε να κάνετε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού τον καλύτερό σας!

Τα τυχερά ζώδια του Ιουλίου

Κριός

Η εποχή των γενεθλίων σας έχει τελειώσει αλλά για εσάς η διασκέδαση μόλις ξεκίνησε. Καθώς ο Ήλιος επιστρέφει στον 5ο οίκο σας, που έχει να κάνει με τη δημιουργική έκφραση, στις 22 Ιουλίου, τα παθιασμένα πρότζεκτ σας και οι προσπάθειες για να βρείτε την απόλαυση θα φωτιστούν.

Είναι η στιγμή όπου μπορείτε να περιμένετε πολλή προσοχή να έρχεται στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε για αυτό βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσετε το προσκήνιο. Είστε ζώδιο της δράσης οπότε σας αξίζει η αναγνώριση.

Ως ανεξάρτητη ψυχή, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο να ακολουθήσετε αυτό που η καρδιά σας επιθυμεί για αυτό σιγουρευτείτε ότι τιμάτε τον δρόμο που σας ανοίγει αυτόν τον μήνα.

Λέων

Χρόνια πολλά Λέοντες! Είναι η εποχή σας για να λάμψετε (ναι, περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας δηλαδή, επηρεάζει τον 1ο οίκο σας που έχει να κάνει με τον εαυτό σας, θα νιώσετε ένα κύμα ενέργειας, αυτοπεποίθησης και συνειδητότητας.

Με την εποχή του Καρκίνου να ολοκληρώνεται, είστε έτοιμοι να βγείτε στο προσκήνιο και να χαρείτε την αναγνώριση που αξίζετε. Αυτό το καλοκαίρι βάζετε προτεραιότητα τον εαυτό σας οπότε σιγουρευτείτε ότι δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στην φροντίδα του εαυτού σας.

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα τιμήσετε την καρδιά σας ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε σε κόντρα με αυτό που οι άλλοι θέλουν. Μην επιτρέψετε η δυσαρέσκεια των άλλων να κλέψει το φως σας.

Τοξότης

Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον 9ο οίκο σας που έχει σχέση με τη σοφία, τη γνώση και τα ταξίδια, η επιθυμία σας να ανοίξετε τους ορίζοντές σας θα μεγαλώσει.

Ως ο περιπετειώδης του ζωδιακού, εξερευνάτε τις διαφορετικές προοπτικές και οπτικές στη ζωή, κάνοντας αυτή την εποχή στιγμή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού.

Είστε επίσης απίστευτα παθιασμένοι με τα πράγματα στα οποία πιστεύετε και αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι. Αυτό μπορεί να είναι διακοπές διαρκείας ή να βάλετε κάποια καλοκαιρινά μαθήματα. Τα άστρα σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν τον Ιούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ