Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη εμπειρία για όλους, αλλά κάποια ζώδια το βρίσκουν και πολύ δύσκολο να προχωρήσουν και να σηκώσουν κεφάλι μετά από μια ερωτική απογοήτευση ή έναν αποχωρισμό.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να πάνε παρακάτω;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Δημιουργούν βαθύτατους συναισθηματικούς δεσμούς με τον περίγυρό τους και είναι πολύ δεμένοι με τους συντρόφους τους. Ο χωρισμός μπορεί να τους κάνει να αισθανθούν ψυχολογικά κενοί, έως και ανήμποροι, καθώς η σχέση, σε πολλές περιπτώσεις, αποτελεί κεντρικό κομμάτι της ταυτότητάς τους. Νιώθουν σύντροφό τους ως μέλος της οικογένειας τους, οπότε η απώλεια του χωρισμού είναι σοβαρή.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι, και συχνά ζουν σε έναν κόσμο όπου η σχέση τους είναι εξιδανικευμένη. Πολύ πιθανό είναι να βλέπουν τα πιο θετικά πράγματα από ό,τι πραγματικά είναι. Ένας χωρισμός μπορεί να τους σοκάρει και να τους κάνει να αισθάνονται βαθιά προδομένοι και «ξεριζωμένοι» από την πραγματικότητα που πίστευαν ότι ζούσαν. Ακόμα κι αν «κακοποιήθηκαν» συναισθηματικά, πάντα θα πιστεύουν ότι υπήρχε εναλλακτική διέξοδος, αντί του χωρισμού.

Ταύρος

Οι Ταύροι αντιδρούν διαφορετικά σε έναν χωρισμό από τον Καρκίνο και τον Ιχθύ, αλλά εξίσου έντονα. Αντιμετωπίζουν την αλλαγή με δυσκολία και ο χωρισμός χρειάζεται προσαρμογή, κάτι που μπορεί να τους κάνει να αισθανθούν απογοητεύσεις και να κρατήσουν κακίες. Δεν τους αλλάζει η αλλαγή, αλλά πιο πολύ τους ενοχλεί η έλλειψη ασφάλειας που ένιωθαν κατά τη διάρκεια της σχέσης. Πού θα βρει τώρα άλλο ταίρι να τον καλύπτει;

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να αισθάνονται πως λαμβάνουν θαυμασμό κι άνευ όρων αποδοχή, οπότε ο χωρισμός μπορεί να τους χτυπήσει βαθιά στο «εγώ» τους. Η απώλεια μιας σχέσης είναι πιθανό να τους κάνει να αμφισβητήσουν την αξία τους, κάνοντας δύσκολη την ανάκαμψη από την απόρριψη. Ακόμα κι αν συμβεί λόγω παραγόντων που δεν είναι στο χέρι κανενός, θα σπαταλήσουν πολύ χρόνο αναρωτήθηκαν μήπως το πρώην ταίρι τους θα μπορούσε να βρει κάποια άλλη εναλλακτική για να μείνει μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ