Ο χωρισμός για έναν Κριό είναι παιχνίδι και φυσικά δεν θέλει να χάσει. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου προτιμούν να χωρίζουν εκείνοι από το να τους χωρίζουν. Έτσι κι αλλιώς, όταν αρχίζουν να νιώθουν πίεση είναι πολύ πιθανό να σκέφτονται ήδη το τέλος της σχέσης.

Όταν χωρίσουν δεν έχουν καμία πρόθεση, σύμφωνα με το Pink Villa, να επιστρέψουν αλλά κατακλύζονται από ένα αίσθημα νοσταλγίας. Μπορεί να έχουν πληγωθεί αλλά δεν θα είχαν πρόβλημα να πάνε παρακάτω.

Πώς όμως μπορείτε να παρηγορήσετε έναν χωρισμένο Κριό;

  • Αφήστε τους να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια

Για τους Κριούς το να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια με φίλους και αγνώστους είναι κάτι διασκεδαστικό. Τους αρέσει να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να αφήνουν πίσω τους τις παλιές σχέσεις. Ως αποτέλεσμα, το να έχετε κοινό αντικείμενο, θα το εκλάβουν ως μια εμπειρία που θα τους φέρει πιο κοντά με τους συμπαίκτες τους.

  • Αφήστε τους να πάνε για πεζοπορία για να ηρεμήσουν

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αγαπούν να περνούν χρόνο στη φύση και να αναπνέουν καθαρό αέρα. Θα καθάριζε τις σκέψεις τους αν αποφάσιζαν να πάνε σε έναν κοντινό λόγο ή ένα βουνό μετά από έναν χωρισμό. Τους αρέσει να είναι δραστήριοι και να εκμεταλλεύονται κάθε ενδιαφέρουσα ή μη σχεδιασμένη ευκαιρία να το κάνουν.

  • Αφήστε τους να περάσουν χρόνο με φίλους

Είναι από τα ζώδια που επενδύουν αρκετή ενέργεια στους φίλους. Παρόλο που ζουν μια χαοτική ζωή, βρίσκουν πάντα χρόνο για αυτούς. Θα προτιμήσουν την στήριξη των φίλων τους σε μία φάση χωρισμού καθώς είναι πιο εύκολο να πάνε παρακάτω με αυτό τον τρόπο. Συνήθως έχουν μεγάλη δικτύωση αλλά επιλέγουν ελάχιστους για να είναι φίλοι τους.

  • Αφήστε τους να περάσουν περισσότερες παραγωγικές ώρες στη δουλειά

Η ανταγωνιστική τους φύση τους κάνει να βρίσκονται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους συναδέλφους τους και συχνά ξεπερνούν και τα δικά τους όρια. Αφιερώνουν όλη την ενέργειά τους στην καριέρα τους και ειδικά μετά από έναν χωρισμό. Είναι ένας τρόπος να εδραιωθούν. Μάλιστα, στρέφουν την ενέργειά τους στην καριέρα ως τρόπο απόσπασης της προσοχής και τα καταφέρνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ