Μπορεί το τέλειο σώμα να θέλει πολλή δουλειά και προσπάθεια, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Έτσι και ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει πως παρά την κούραση και την αντοχή που χρειάζεται, δεν σταματά να αθλείται.

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής μπορεί να έχει ένα γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμα και τέσσερα παιδιά στο σπίτι να τον περιμένουν με όρεξή για παιχνίδι, δεν παραμελεί όμως τον εαυτό του. Καθημερινά λοιπόν, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή -όπως πολλές φορές έχει αποκαλύψει και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη – και φυσικά αθλείται σε σταθερή βάση.

Θέλοντας να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους ξεκινούν τώρα τη γυμναστική, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του, μετά την προπόνησή του και έστειλε το δικό του μήνυμα. «Καμιά προπόνηση δεν είναι εύκολη, στο τέλος όμως πάντα γεμίζω με ενέργεια!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικά τα αθλήματα, αλλά και τις προπονήσεις ακόμη και στην ύπαιθρο και έχει περάσει αυτήν την αγάπη και στα παιδιά του. Δεν ήταν άλλωστε, λίγες οι φορές που κατά την περίοδο του lockdown έβγαινε για προπόνηση με όλη την οικογένεια στην εξοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ