Οι χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα είναι μια συνηθισμένη συνθήκη για όσους μένουν στα Ιωάννινα. Φαίνεται πως η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών άφησε και στην όμορφη πόλη της Ηπείρου το αποτύπωμά της. Υπάρχει μάλιστα μια χαρακτηριστική φωτογραφία που κάνει σήμερα τον γύρω του διαδικτύου. Πρόκειται για παγωμένες καρέκλες μπροστά από τη λίμνη Παμβώτιδα. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες αστικές λίμνες της χώρας, το σήμα κατατεθέν της πόλης, ηλικίας 26.000 ετών!

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο Σπύρος Ντιναλέξης και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Δεν είναι καλή μέρα για καφέ», σημείωσε στη λεζάντα ενώ στο Instagram του υπάρχουν πολλές ακόμα εντυπωσιακές εικόνες από τα Ιωάννινα. Η καθεμιά σου δίνει και από έναν λόγο να βρεθείς στην πόλη του.

Η λίμνη των Ιωαννίνων είναι ο top προορισμός για να κάνετε τη βόλτα σας κατά την επίσκεψή σας στην πόλη. Μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας -όταν δεν έχουν παγώσει όλα- και το τσάι σας σε κάποιο από τα παραδοσιακά καφέ χαζεύοντας τη θέα. Ανεξαρτήτως εποχής.

Τέσσερα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στα Ιωάννινα

  • Βόλτες στο ιστορικό κέντρο
  • Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό αλλά και στο Εθνογραφικό Μουσείο της πόλης
  • Επίσκεψη στο Κάστρο και επίσκεψη στο Ιτς Καλέ
  • Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ