Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου. Σήμα κατατεθέν της είναι τα φαναράκια φτιαγμένα από μεγάλες κολοκύθες, πάνω στις οποίες χαράζουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άλλοτε πιο αστεία και άλλοτε πιο τρομακτικά.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην γιορτάζουμε το Halloween -όχι όλοι- αλλά σίγουρα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τους στολισμούς και τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας σταρ. Επίσης, εντοπίσαμε 5 στοιχειωμένα AirBnbs που βρίσκονται στις ΗΠΑ, στα οποία θα μπορούσατε να μείνετε στην διάρκεια του φετινού εορτασμού. Αντέχετε;

Μόμπαϊλ, Αλαμπάμα – (169$/βραδιά)

Χτίστηκε το 1862 σαν 2 σπίτια. Το Malaga Inn βρίσκετε ακριβώς πάνω από υπόγεια τούνελ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στον εμφύλιο. Μια λευκοντυμένη γυναικεία φιγούρα που την έχουν δει να πηγαινοέρχεται στο μπαλκόνι του δωμάτιου 7 στοιχειώνει το συγκεκριμένο σπίτι. Επισκέπτες έχουν αναφέρει πως έπιπλα αλλάζουν θέση μόνα τους ενώ οι πολυέλαιοι κουνιούνται.

Captain Grant’s 1754, Κονέκτικατ, ΗΠΑ (876$/βραδιά)

Ο Grant έχτισε το σπίτι για τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά. Αυτοί σήμερα φαίνεται ότι στοιχειώνουν ακόμα το σπίτι. Όσοι έχουν μείνει καταγγέλλουν περίεργα περιστατικά. Από την εμφάνιση μίας γυναίκας με ρούχα εποχής και δύο μωρά στα χέρια της και σκιές που περνάνε από δίπλα τους, μέχρι την τηλεόραση να ανοιγοκλείνει μόνη της.

Parks-Bowman Mansion: The Haunted Bedroom, Λουιζιάνα, ΗΠΑ (119$/βραδιά)

Ο κήπος του σπιτιού θεωρείται στοιχειωμένος από ένα μικρό κορίτσι, με σκουρόχρωμα μαλλιά και κίτρινο φόρεμα. Πιστεύεται ότι είναι το φάντασμα της κόρης της πρώτης οικογένειας, που έμενε στο σπίτι, η οποία πέθανε στη διάρκεια του τοκετού και τάφηκε στον κήπο.

Sandisfield, Μασαχουσέτη ((169$/βραδιά)

To New Boston Inn χτίστηκε το 1737 και οι επισκέπτες ακούνε φωνές από μία γυναίκα που λέγεται ότι δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της την ήμερα του γάμου της το 1805.

The Manor- Saint Paul, Μινεζότα – (72$/βραδιά)

Eδώ υπάρχει μία τρομακτική κρεβατοκάμαρα η οποία λέγεται πως είναι ιδανική για «κυνηγούς φαντασμάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ