Με μια ξεχωριστή εκδήλωση οι άνθρωποι της W.S. Products γιόρτασαν τα 15 χρόνια της Sub-Zero & Wolf στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ ανακοίνωσαν επίσημα τη νέα συνεργασία τους με την ιταλική εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Fulgor Milano.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο showroom της W.S. Products φωταγωγήθηκε και υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν παρέα τις δύο στιγμές-ορόσημα στην πορεία της γνωστής εταιρείας.

Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, έμποροι, δημοσιογράφοι και μάγειρες, αλλά και πολλοί φίλοι, συνεργάτες και πελάτες της Sub-Zero & Wolf έσπευσαν να γιορτάσουν τα 15 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα και την Κύπρο, να καλωσορίσουν τη Fulgor Milano και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της.

Στην είσοδο περίμενε τους επισκέπτες ένα vintage καρότσι παγωτού με αυθεντικό ιταλικό gelato, ενώ οι χυμοί Κάμπος Χίου ανέλαβαν να δροσίσουν τους παρευρισκόμενους αποτελώντας τη βάση των απολαυστικών welcome drinks που προσφέρονταν.

Στους καλεσμένους προσφέρθηκε αυθεντικό ιταλικό gelato.

Στην κεντρική νησίδα του χώρου βρισκόταν ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος ανέλαβε μαζί με την ομάδα του να ντύσει γευστικά τη βραδιά, μαγειρεύοντας μπροστά στον κόσμο δύο μοναδικές ιταλικές συνταγές: ένα κριθαρότο μανιταριών και μια αματριτσιάνα, μεταμορφώνοντας τα ζυμαρικά που πρόσφερε απλόχερα η Barilla ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση σε μοναδικά άκρως γευστικά πιάτα που έγιναν ακόμη πιο νόστιμα χάρη στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Go Slow Olive Oil.

Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι με την ομάδα του ετοίμασε δύο μοναδικές ιταλικές συνταγές για τους καλεσμένους.

Το My Pizza Project του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου πρόσφερε στους παρευρισκόμενους ολόφρεσκες πίτσες που ετοιμάζονταν και ψήνονταν à la minute στους φούρνους Wolf και Fulgor Milano. Τα κρασιά ήρθαν απευθείας από τους Αμπελώνες Ζαχαριά, ευγενική χορηγία του γνωστού οινοποιείου για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, ενώ στον χώρο υπήρχε station με live κοπή ιταλικών αλλαντικών και παρμεζάνας.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος από το My Pizza Project ετοίμασε σπιτικές πίτσες για τους καλεσμένους.
Στους καλεσμένους προσφέρθηκαν φρεσκοκομμένα ιταλικά αλλαντικά και παρμεζάνα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο πήρε η οικοδέσποινα και διευθύνουσα σύμβουλος της W.S. Products Άννα Πολάκη, η οποία σύστησε τη Fulgor Milano στον κόσμο, παρουσίασε τους συνεργάτες της και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που την τίμησαν με την παρουσία τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, πολλές ευχές, χαμόγελα και θετική ενέργεια, επιβραβεύοντας τους ανθρώπους της W.S. Products για τη μέχρι τώρα πορεία τους, καθώς και το νέο τους ξεκίνημα.

Η Άννα Πολάκη με τον Antonio Brotto.