Πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν «το παρών» στον λαμπερό τελικό που έλαβε χώρα στο εστιατόριο Delta. Aνάμεσά τους και οι παρουσιάστριες Φαίη Σκορδά και Τζένη Μελιτά.

Στο συγκεκριμένο event αναδείχθηκε o elit Martini Master 2022. Ο Arturo Burzio από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Scarfes Bar του Rosewood, αναδείχθηκε ο elit™ Martini Master 2022, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από άλλες 9 χώρες, στο διεθνή τελικό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Damian Mckinney (CEO of Stoli Group) και Arturo Burzio, elit Martini Master 2022.

Η δέκα φορές βραβευμένη, πλατινένια, βότκα και υπέρμαχος της κοινωνικής ευθύνης, elit™ Vodka, προσκάλεσε τους καλύτερους bartenders, από 10 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό) να δώσουν νέα πνοή και να δημιουργήσουν το τέλειο βιώσιμο μαρτίνι, οραματιζόμενοι το μέλλον του εμβληματικού αυτού cocktail.

Arturo Burzio, ο elit Martini Master 2022.

Οι τελικοί διεξήχθησαν στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Delta με μερικούς από τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο, να παίρνουν μέρος σε απαιτητικές προκλήσεις που σκοπό είχαν να αναδείξουν, και συνάμα να δοκιμάσουν, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εφευρετικότητα τους, στην παρασκευή και παρουσίαση Μartini cocktails.

Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Ανδρέου (Group Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ) & Kateryna Kyrychenko (Regional Marketing SPI Group.

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τη δημιουργία τους στην έμπειρη κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον Ago Perrone του The Connaught Bar, τη Sandrae Lawrence από το Cocktail Lovers, τον Edoardo Mortara της Maserati MSG Racing και τον Βrand Αmbassador και βραβευμένο bartender Jack Sotti.

Edoarto Mortara, Maserati MSG & Ago Peronne, Director of Mixology at TheConnaught.

Μετά τη νίκη του, ο Arturo δήλωσε: «Ήταν πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι ο elit Martini Master 2022! Υπήρχαν τόσα καταπληκτικά ποτά που θα μπορούσαν όλοι να κερδίσουν. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε και είμαι ενθουσιασμένος για τους επόμενους 12 μήνες».

Aπό τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν και αυτή της Τζένης Μελιτά. Η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, επέλεξε ένα κομψό λευκό κοστούμι με αμάνικο σακάκι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με πράσινο παλτό και κοσμήματα. Η δημοσιογράφος Τζένη Μελιτά, μάλιστα συνοδευόταν από τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη.

Δείτε τους λαμπερούς καλεσμένους της βραδιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ