Δεκάδες αναρτήσεις και εκατοντάδες likes έχει μαζέψει στους μόλις 5 μήνες λειτουργίας του, το Gatsby Athens στο κέντρο της Αθήνας, διεκδικώντας ξεκάθαρα τον τίτλο του πιο instagrammable ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το ξενοδοχείο που προτιμούν όλο και περισσότεροι influencers για φωτογραφίσεις!

Οι ιδιαίτεροι κοινόχρηστοι χώροι, η art deco αισθητική των δωματίων και τα έντονα fashionable χρώματα στα μπάνια του είναι ο συνδυασμός που κάνει το Gatsby Athens ελκυστικό για κάθε influencer, ενώ χαρίζει άνεση και ικανοποίηση στους guests του. 

Κάθε γωνιά του και ένα κλικ. Είναι αλήθεια ότι μπαίνοντας στο lobby του ξενοδοχείου με το ιδιαίτερο μάρμαρο που στολίζει τη reception & το bar και κάνοντας μια περιήγηση στα artistic διακοσμημένα δωμάτια, αλλά και τα fashionable διαμορφωμένα μπάνια, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια λήψη, καθώς κάθε γωνιά του αποτελεί έμπνευση!

Τόσο οι influencers όσο και οι επισκέπτες του, δεν διστάζουν να μοιραστούν τις στιγμές τους στο Gatsby Athens μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media αποδεικνύοντας πως το Gatsby Athen είναι το πιο instagrammable ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον περασμένο Αύγουστο και από τότε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών influencer μεταξύ αυτών και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Το Gatsby Athens βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην οδό Λέκκα 18, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος. Είναι ένα 5άστερο boutique ξενοδοχείο, που διαθέτει 33 δωμάτια και σουίτες, all day εστιατόριο και bar, χώρο εκγύμνασης, καθώς και ένα guest only roof garden.

Το Gatsby Athens σας προσκαλεί – προκαλεί να ανακαλύψετε #whoisGatsby προσφέροντας εικόνες που θα αφήσουν στο μυαλό σας τις πιο δυνατές αναμνήσεις.