Το καλοκαίρι έχουμε πάντα την ανάγκη για ανανέωση. Θέλουμε τα μαγιό μας να διαθέτουν πολύχρωμα και χαρούμενα prints.

Ο οίκος Vilebrequin απαντά σε αυτή μας την επιθυμία με τον πιο funky τρόπο. Η Vilebrequin κυριαρχεί, εδώ και 50 χρόνια, στον χώρο του ανδρικού και mini-me μαγιό με σύμβολο το χαρακτηριστικό θαλάσσιο χελωνάκι.

Είναι ο μοναδικός οίκος παγκοσμίως που κατάφερε να κάνει την κατασκευή των μαγιό, τέχνη μέσα από τις επιλεγμένες συνεργασίες της με ξεχωριστούς καλλιτέχνες αλλά και μέσα από την ιδιαίτερη επιμέλεια στα βήματα της κατασκευής τους.

Συγκεκριμένα η κατασκευή ενός ανδρικού μαγιό απαιτεί 32 βήματα και δεν μοιάζει με κανένα άλλο σε σχέδιο και υφή. Η σχεδιαστική ομάδα τηςVilebrequinδουλεύειαρχικάπάνω στα σχέδια των υφασμάτων, αποτυπώνοντας το χελωνάκι και διάφορα στοιχεία επηρεασμένα από το καλοκαίρι με μια ιδιαίτερη μίξη χρωμάτων.

Από τα σχέδια φυσικά δε λείπουν και οι συνεργασίες με international artists,όπως ο ζωγράφος Kenny Scharf και ο καλλιτέχνης Alex Israel,τα μαγιό των οποίων γίνονται συλλεκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι κλωστές είναι βαμμένες με οικολογικά χρώματα. Μετά την εκτύπωση των υφασμάτων περνάμε στα πατρόν και στην κοπή τους. Όλες οι διαδικασίες συμπεριλαμβανομένου των ραφών, για μεγάλη αντοχή στον χρόνο, γίνονται στο χέρι απόartisans,τεχνίτες με μεγάλη εξειδίκευση κι αγάπη για το έργο τους.

Τα μαγιό Vilebrequin στεγνώνουν γρήγορα και έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην τριβή ενώ η διχτυωτή επένδυση που χρησιμοποιείται είναι χωρίς ραφές και από το πιο απαλό ύφασμα για βέλτιστη άνεση.

Επισκεφθείτε σύντομα μια boutique Vilebrequin για να δείτε την καλοκαιρινή της κολεξιόν. Είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψετε. Τα exclusive μαγιό της Vilebrequin θα τα βρείτε στην πλησιέστερη σας Boutique σε ένα από τα παρακάτω σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Vilebrequin King George, Βασιλέως Γεωργίου 3, Πλ. Συντάγματος.

Vilebrequin Boutique Golden Hall, Λεωφ.Κηφισίας 37Α-1οςόροφος

Vilebrequin Boutique Glyfada, Αγγέλου Μεταξά 24

Vilebrequin Nammos Village, Ψαρού, Μύκονος

Vilebrequin Sani Resort, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Vilebrequin Chania Crete, Τσουδερών10

Τη mini-me συλλογή της Vilebrequin θα τη βρείτε στο lapinkids.com και στα καταστήματα της Lapin House.