Με ένα λαμπερό Welcome Party άνοιξε η αυλαία του Spetses Classic Yacht Regatta 2022, ενός από τους σημαντικότερους αγώνες κλασσικών σκαφών σε διεθνές επίπεδο, που διοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια της διοργάνωσής του. Το Welcome Party του SCYR 2022 πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, σημείο κατατεθέν του νησιού των Σπετσών.

Πλήθος προσκεκλημένων απόλαυσαν παγωμένη Moët & Chandon, αλλά και cocktails από τη Belvedere Vodka, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα των αγώνων, όσο και για τις λαμπρές εκδηλώσεις, που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Επίτιμη προσκεκλημένη της Moët & Chandon ήταν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, ενώ τη Belvedere Vodka εκπροσώπησε το διεθνούς φήμης μοντέλο, Γιώργος Καράβας.

Η Βίκυ Καγιά.
Ο Γιώργος Καράβας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ παραβρέθηκαν η Οργανωτική Επιτροπή του SCYR 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου και του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών.

Οι Λίζα Σταθάτου Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Spetses Classic Yacht Regatta, Δόμνα Μιχαηλίδου Υφυπουργός Εργασίας Πρόνοιας & Κοιν Αλληλεγγύης, Ελισάβετ Προκοπίου Αντιπρόεδρος ΔΣ ΝΟΕ και Μαρίνα Κουταρέλλη Υπεύθυνη Γρ. Τύπου SCYR.

Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν το Skipper’s meeting στο Μουσείο Μπουμπουλίνας, αλλά και τα εγκαίνια του Race Village στην εμβληματική πλατεία Ποσειδωνίου, που συγκεντρώνει όλα τα περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης και αποτελεί κεντρικό σημείο συνάντησης των πληρωμάτων, των συμμετεχόντων όσο και των επισκεπτών του νησιού.

Φωτογραφίες: Γιώργος Μπόλμπασης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ