Στην ανανεωμένη boutique της Breitling, επί της Βουκουρεστίου, τα δύο brands, κάλεσαν φίλους αλλά και ένα πλήθος από δυναμικές γυναίκες, για να γιορτάσουν την έλευση του καλοκαιριού.

Η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Kooreloo, που μετρά ήδη 8 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, ξεχωρίζει για τις πολύ ιδιαίτερης αισθητικής αλλά και υψηλής ποιότητας γυναικείες χειροποίητες τσάντες.

Η Ναταλία Δραγούμη.

Tα σχέδια συνδυάζουν υλικά που προέρχονται απευθείας από την ένδοξη κληρονομιά της Μεσογείου, την παραδοσιακή ύφανση, τις ημιπολύτιμες πέτρες και τα πολυτελή υφάσματα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Λίλα Καραγιάννη, creative director της Kooreloo, εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και δημιουργεί μικρά έργα τέχνης με μεσογειακή φινέτσα.

Η σύμπραξη των δυο brands γέμισε την boutique της Breitling με υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα που ταίριαξαν απόλυτα με τα παστέλ καντράν των Chronomat αλλά και τις ψηφιδωτές στεφάνες των Navitimer.

Για όλους τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν δημιουργήθηκε και μια πολύ περιορισμένης έκδοσης τσάντα, σε τζιν μπλε ή hot pink, αποκλειστικά για την εκδήλωση!

Ο Λάκης Γαβαλάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ