Η άνοιξη και το καλοκαίρι φέρνουν μαζί τους τη χαρά του φωτεινής ηλιοφάνειας, αλλά και τη ζέστη. Και τί καλύτερο από ένα αξιόπιστο κλιματιστικό που θα διατηρήσει τον χώρο σας δροσερό και άνετο; Αναζητώντας την απόλυτη λύση στην κλιματιστική τεχνολογία, επιλέγοντας τα κλιματιστικά Alys Ariston, η απόλυτη ευκολία και απόδοση συναντούν τον κορυφαίο σχεδιασμό.

Το κλιματιστικό Alys R32 συνδυάζει απόλυτα την απόδοση με την μικρή κατανάλωση: η τεχνολογία Inverter λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία

που έχει ορισθεί και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο.

Golden Fin

Επεξεργασία στο πηνίο ανταλλαγής θερμότητας της εξωτερικής μονάδας που διευκολύνει την αποστράγγιση νερού συμπύκνωσης και αυξάνει την προστασία από ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

Φτιαγμένο για να διαρκεί

Ισχυρά και ανθεκτικά υλικά, ανώτερης ποιότητας εξαρτήματα και τεχνολογία που αναπτύχθηκε για να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες, ώστε να να εγγυηθεί αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Follow Me

Η λειτουργία Follow me σου επιτρέπει να μετακινηθείς από το ένα μέρος του δωματίου στο άλλο και αφού την ενεργοποιήσεις, το κλιματιστικό θα συγκρίνει τη λαμβανόμενη θερμοκρασία με την καθορισμένη και θα ενεργοποιήσει την ψύξη/θέρμανση αυτής της περιοχής του δωματίου, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σου.

WiFi Ready

Με υποδοχή για USB WiFi, για λειτουργία WiFi και δυνατότητα πλήρους τηλεχειρισμού εξ αποστάσεως μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή οποιασδήποτε συσκευής με λειτουργικό Android και δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.

Απόλυτη ασφάλεια

Σχεδιασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και κατασκευασμένο από επιλεγμένα υλικά, το κλιματιστικό Alys R32 είναι απολύτως ασφαλές: κάθε μεμονωμένο μέρος του κλιματιστικού έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται μακρόχρονη απόδοση και υψηλή αποδοτικότητα. Δοκιμάζεται αυστηρά ως προς την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, πριν παραδοθεί σε εσένα.

Αυτοκαθαριζόμενο

Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού αντιστρέφει την φορά περιστροφής του ανεμιστήρα στην εξωτερική μονάδα και καθαρίζει τυχόν ακαθαρσίες, διατηρώντας έτσι ολόκληρο το σύστημα σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Ψυκτικό υγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη και μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα, συγκριτικά με το R410A. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%.

  • Ενεργειακή κλάση μέχρι Α+++
  • Τεχνολογία 3D Inverter
  • Συμβατό με το Kit WiFi
  • Λειτουργία Golden Fin για μεγαλύτερη προστασία από ατμοσφαιρικούς παράγοντες
  • Λειτουργία Memory
  • Λειτουργία Booster
  • Αισθητήρας απώλειας ψυκτικού μέσου
  • Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού
  • Λειτουργία Follow Me
  • Έλεγχος διαρροής ψυκτικού υγρού

Συνοψίζοντας, τα κλιματιστικά Alys Ariston αντιπροσωπεύουν περισσότερο από απλά μια λύση ψύξης ή θέρμανσης. Με τη συνδυασμένη τεχνολογία, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την αξιοπιστία της κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν ένα βήμα προς τη μελλοντική κλιματιστική εμπειρία. Είτε πρόκειται για τη δροσιά μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας είτε για τη ζεστασιά του χειμώνα, τα κλιματιστικά Alys Ariston προσφέρουν ανανεωμένη άνεση και αξιοπιστία. Με τη δέσμευσή τους στην καινοτομία αναμφίβολα αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση που αναζητά την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ποιότητας ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ