Αν ετοιμάζεστε να ανοίξετε τη νέα σας επιχείρηση στον χώρο της εστίασης ή θέλετε να δώσετε έναν αέρα ανανεώσης στον εξοπλισμό του εστιατορίου και της επαγγελματικής σας κουζίνας το 24mall.gr, θα βρείτε σίγουρα όσα χρειάζεστε. Εδώ, η επιχείρησή σας θα μπορέσει να εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα σε προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα, ενώ θα βρείτε και αμέτρητες επιλογές για την οργάνωση και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Τα πάντα για τον εξοπλισμό του εστιατορίου και της επαγγελματικής κουζίνας

Για έπιπλα εστίασης, αλλά και για κάθε λογής επαγγελματικό εξοπλισμό, θα βρείτε τα πάντα στο online κατάστημα του 24mall.gr, με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

Μια επιχείρηση όπως ένα εστιατόριο χρειάζεται οργάνωση και σωστή διακόσμηση για να μπορεί να έχει μια λειτουργική κουζίνα και μια αίθουσα που θα εντυπωσιάζει στο βλέμμα και θα σας προκαλεί να καθίσετε και να γευτείτε ωραίες γεύσεις. Στο 24mall.gr μπορούν να οργανώσουν το εστιατόριο σας και να το εξοπλίσουν με ό,τι χρειάζεται.

Στην κατηγορία έπιπλα μπορείτε να βρείτε κάθε είδους και με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, καρέκλες, τραπέζια, πολυθρόνες, καναπέδες, πάγκους, σκαμπό για τον εξοπλισμό της σάλας σας και του μπαρ. Ενώ υπάρχουν κατηγορίες για την έξτρα διακόσμηση του εστιατορίου με φωτιστικά, διακοσμητικά και εξοπλισμό για τον εξωτερικό σας χώρο.

Επίσης στην κατηγορία μαζική εστίαση θα βρείτε εξοπλισμό για την κουζίνα του εστιατορίου όπως φούρνους αλλά και ψυγεία και ό,τι αφορά το πλύσιμο και την υγιεινή, ενώ στα είδη εστίασης θα μπορέσετε να εξοπλιστείτε και με τις πορσελάνες και γυαλικά που θα χρειαστείτε.

Εξοπλισμός καφετέρειας, bar και winery

Το 24mall.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει με άπειρες επιλογές και για τον εξοπλισμό για την καφετέρεια, bar και winery σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε έπιπλα όπως τραπέζια, καρέκλες, σκαμπό, πάγκους σε όποιο στυλ έχετε φανταστεί για το κατάστημά σας.

Επίσης μπορείτε να βρείτε φωτιστικά και είδη διακόσμησης για να δώσετε ιδιαίτερο ύφος, ενώ διαθέτουν και τα απαραίτητα είδη εστίασης για τη σωστή παρουσίαση των ροφημάτων και των ποτών. Επιπλέον υπάρχει ποικιλία από ψυγεία συντήρησης και ψύξης, αλλά και βιτρίνες – ψυγεία για τη σωστή συντήρηση κρασιών. Ακόμη και επαγγελματικές καφετιέρες και βραστήρες, αποχυμωτές, τοστιέρες και ό,τι σας χρειάζεται για να εξοπλίσετε τον χώρο σας

Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για το κατάστημα σας υπάρχει μια έξτρα παροχή, αφού μπορείτε να συνομιλήσετε με τους ειδικούς του 24mall.gr καλώντας στο 211 100 4777, για να σας βοηθήσουν να βρείτε τις πιο εντυπωσιακές και χρηστικές επιλογές για τη δική σας επιχείρηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 50.000 προϊόντα

Τέλος, εκτός από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων το 24mall.gr, είναι ο απόλυτος προορισμός και για τους ιδιώτες και όσους θέλουν να εξοπλίσουν το νοικοκυριό ή το γραφείο τους με τα πιο ντιζαινάτα και ποιοτικά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές.

Χιλιάδες προϊόντα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, ανανέωστε το σπίτι, τον κήπο και τον χώρο εργασίας σας. Διάλεξε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως έπιπλα σπιτιού, είδη κήπου και έπιπλα γραφείου, επιλεγμένα προσεκτικά έτσι ώστε να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Μόνο στο 24mall.gr.

Εκτός από το online κατάστημα μπορείτε να δείτε και ιδέες διακόσμησης, αλλά και τα νέα προϊόντα με μια επίσκεψη στο instagram του 24mall, στο facebook, αλλά και στο κατάστημα στην οδό Λ. Αθηνων 394, Χαϊδάρι, τηλέφωνο: 211 100 4777.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ