Αν ψάχνετε για μια εύκολη και γρήγορη γλυκιά συνταγή για μικρούς και μεγάλους σας έχουμε τη λύση. Τα γρήγορα και εύκολα τρουφάκια καρύδας του Άκη Πετρετζίκη με μόλις 4 υλικά.

Υλικά:

100 γρ. ινδοκάρυδο
60 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μέλι
100 γρ. κουβερτούρα

Για το σερβίρισμα

30 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
20 γρ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το τυρί κρέμα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Ανακατεύουμε, στη συνέχεια, με τα χέρια μας για να σφίξει το μείγμα.
  • Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσουν.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα τις μπουκιές της καρύδας, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, και τοποθετούμε ξανά στο ταψί με τη λαδόκολλα.
  • Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεροποιηθούν, απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα, το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ