Η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζει γρήγορα απογευματινά σνακ για να βρουν τα παιδιά της μετά το σχολείο. «Να χορτάσουν την κοιλίτσα τους ή να ετοιμαστούν για τις εξωσχολικές δραστηριότητες» σημειώνει στο νέο της βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

«Είναι ωραίο όταν γυρίζουν τα παιδιά να δουν ότι η μαμά τους τους έχει σκεφτεί. Είτε από το προηγούμενο βράδυ έχει ετοιμάσει κάτι για απογευματινό -μαζί με τα πρωινά, τα μεσημεριανά, όλα αυτά που ετοιμάζουμε- είτε αν έχουμε χρόνο να προλάβουμε να ετοιμάσουμε κάτι ωραίο να νιώσουν αυτή τη ζεστασιά», εξηγεί η Κάτια Ζυγούλη.

Τα σνακ που ετοιμάζει η Κάτια Ζυγούλη

Εύκολες λύσεις και γρήγορες μας προτείνει λοιπόν και μέσα από το Katia’s Stories μας δίνει και οδηγίες για το πώς θα τα ετοιμάσουμε.

Ένα από τα σνακ που ετοιμάζει η Κάτια Ζυγούλη για την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα είναι η τορτίγια με ταχίνι ολικής άλεσης, μέλι και μπανάνα. Μία ακόμη λιχουδιά που φτιάχνει για τα παιδιά της είναι ο τραχανάς με ρόδι, παντζάρι και μύρτιλα.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά αποκάλυψε μάλιστα πώς ο τραχανάς ήταν ένα από τα παιδικά της «τραύματα» σχετικά με το φαγητό. Θυμάται τον τραχανά που άπλωναν οι θείες της στο χωριό. Από τα δύο ήδη τραχανά -τον σιταρένιο και αυτόν με το γάλα-, το ένα το λάτρευε αλλά το δεύτερο το έτρωγε με το ζόρι.

«Μεγαλώνοντας και κάνοντας και παιδιά συνειδητοποίησα ότι ο τραχανάς είναι και super food» εξηγεί η Κάτια Ζυγούλη.

Ένα ακόμη σνακ που ετοιμάζει για τα παιδιά της είναι τα pancakes με βρώμη, μέλι, καρύδια και φρούτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ