Το παγωτό ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη λιχουδιά όλων αλλά τώρα το καλοκαίρι είναι το καλύτερο και πιο δροσερό γλύκισμα! Αν μάλιστα είναι και σπιτικό είναι ακόμα καλύτερο. Και επειδή όλοι δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο σας έχουμε την καλύτερη συνταγή για το πιο νόστιμο παγωτό με μόνο δυο υλικά και χρόνο προετοιμασίας μόνο 10 λεπτά! Βέβαια για να το φάτε θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς θα χρειαστεί να το βάλετε στην κατάψυξη για 6 με 8 ώρες! Ακολουθείστε τις οδηγίες του Τάσσου Αντωνίου και όλα θα πάνε… πεντανόστιμα!
Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα
- 1 συσκευασία 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε υλικά της προτίμησής μας, όπως μπισκότα, κομμάτια σοκολάτας, μαρμελάδα, κ.α.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενο δοχείο που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
Δείτε το βίντεο:
Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο mamapeinao.gr