Στο Μόντε Κάρλο όπου βάφτισαν τον γιο τους η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά βρέθηκε και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπορίδη. Το γνωστό ζευγάρι έκανε μια μίνι απόδραση στο εξωτερικό και βρέθηκε σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στο Μόντε Κάρλο. Εκεί η Μαρίνα Βερνίκου απόλαυσε ένα υψηλής γαστρονομίας μενού.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στο Hotel Hermitage στο Μόντε Κάρλο και απόλαυσε ένα ξεχωριστό γεύμα στο εστιατόριο που διευθύνει ο βραβευμένος με τρία αστέρια mchelin, Γάλλος σεφ Γιανίκ Αλένο.

Ο γνωστός σεφ ανήκει στους κορυφαίους του κόσμου. Το 2014, 7 μήνες αφότου ανέλαβε το Pavillon Ledoyen στο Παρίσι, κέρδισε το τρίτο αστέρι Michelin. Το 2017, ήρθε η ώρα για το εστιατόριό του στο πολυτελές ξενοδοχείο Cheval Blanc Courchevel, Le 1947. Ο ίδιος ανέλαβε και το μενού για το Pavyllon Monte Carlo στο roof garden του ξενοδοχείου Hotel Hermitage.

Λάτρης της γαλλικής κουζίνας, οι δημιουργίες του σεφ συνδυάζουν δεξιοτεχνία, λάμψη και τόλμη.

Όπως βλέπουμε και στα video και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram Story της η Μαρίνα Βερνίκου τα πιάτα του είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με ακριβές πρώτες ύλες και μια ιδιαίτερα δημιουργική ματιά. Ανάμεσα στα πιάτα του μενού του μάλιστα, η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε το babadoum style αυγό ποσέ με χαβιάρι, αλλά και ραβιόλια λαχανικών.

Δείτε τα fine dining πιάτα που απόλαυσε η Μαρίνα Βερνίκου στο Μόντε Κάρλο:

Η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη έχουν ταξιδέψει πολύ και αγαπούν να γνωρίζουν νέα τοπία και γεύσεις, γεμίζοντας τις «μπαταρίες» τους σε εντυπωσιακά μέρη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ