Σε ένα από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν για ρομαντικό δείπνο η Konnie Μεταξά και ο σύζυγός της, Μάριος Καπότσης. Το ζευγάρι μετά το εξωτικό ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και επισκέφθηκε ένα φημισμένο ιταλικό εστιατόριο με αστέρι Michelin.

Το Marea στη Νέα Υόρκη είναι ένας χώρος που συνδυάζει υψηλή αισθητική και ένα γαστρονομικό ταξίδι στις αυθεντικές, γεύσεις της παράκτιας Ιταλίας. Η ιταλική μαγειρική συναντά την κουζίνα της Νέας Υόρκης και προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία λίγα μέτρα μακριά από το Σέντραλ Παρκ.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, μάλιστα, έχει κερδίσει ένα αστέρι Michelin, το βραβείο James Beard 2010 για το καλύτερο νέο εστιατόριο, τρία αστέρια από τους New York Times, ονομάστηκε το καλύτερο νέο εστιατόριο από τα περιοδικά Bon Appetit, Esquire και GQ. Επίσης, ονομάστηκε το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης από Zagat.

Οι νεόνυμφοι, λοιπόν, Konnie Μεταξά και Μάριος Καπότσης επέλεξαν το συγκεκριμένο εστιατόριο για ένα ξεχωριστό δείπνο και δημοσίευσαν φωτογραφίες και video από τα πιάτα που δοκίμασαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ