Καλοκαίρι και τι καλύτερο από μια δροσερή επιλογή σε παγωτό με γεύση καφέ που θα ζήλευαν μέχρι και στα πιο γραφικά στενά της Ιταλίας!

Η αγαπημένη Master Chef, Ελισάβετ Κοντοκώστα προτείνει στους αναγνώστες του okmag.gr την πιο εύκολη συνταγή για παγωτό με γεύση καφέ που θα δώσει ένταση και γλύκα στο καλοκαίρι σας, χωρίς κόπο και με λίγο χρόνο.

Υλικά

10κ.σ Καφέ στιγμιαίο

10κ.σ Καστανή ζάχαρη ή στέβια (Ανάλογα πόσο γλυκό θέλετε το παγωτό)

80-100ml νερό

200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό (2% Λιπαρά) προαιρετικά

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το καφέ,τη ζάχαρη το νερό και χτυπάμε πολύ καλά. Στη συνέχεια Προεραιτικα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά με μία Μαρίζ. Μεταφέρουμε σε ένα μπολάκι και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Το παγωτό μας είναι έτοιμο! Σερβίρουμε και καλή σας απόλαυση!

Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Κοντοκώστα: Δίνει την απόλυτη συνταγή για σοκολατένια μπισκότα χωρίς ζάχαρη για απόλαυση χωρίς ενοχές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ