Είναι όμορφη, ταλαντούχα, σούπερ μαμά και λατρεύει να μαγειρεύει! Ο λόγος για την Ελισάβετ Όλγα Κοντοκώστα, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Μaster Chef 6,όπου πήρε κ το Golden Pin από τον Λεωνιδα Κουτσόπουλο ανάμεσα σε 8000 συμμετέχοντες.
H Eλισάβετ που μένει μόνιμα στην Εύβοια, μπορεί να σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στην Σορβόνη, αλλά την κέρδισε η λατρεία της για τη μαγειρική! Έτσι δήλωσε συμμετοχή το 2010 στην εκπομπή της Αννας Δρούζα «Η ζωή είναι παιχνίδι»στην ΕΡΤ1,όπου κέρδισε την πρώτη θέση.Εγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με την συμμετοχή της το 2022 στο Master Chef 6! ακολούθησε το όνειρο της κ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μαγειρική κ την ζαχαροπλαστική κ η αγάπη της αυτή την οδήγησε να πάρει κ το Πτυχιο «Συμβουλευτικής Διατροφολογίας Διαιτολογίας» στο British Studies Education.

Παράλληλα έκανε παρουσιάσεις στο Breakfast@Star αλλά κ στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλοπουλου «Πρωιαν σε ειδον».Αλλα κ μέσα από το κανάλι της στο YouTube «Η κουζίνα της Ελισαβετ» μαγείρευε στα χωριά της Εύβοιας αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα κ κάνοντας της Εύβοια γαστρονομικό προορισμό.Ταυτοχρονα πήρε εξειδίκευση στην Παιδική Διατροφή κ συνεργάζεται με το Ειδικό Σχολείο Καμαριων αλλά κ ως Ειδική Σύμβουλος στο Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδεών.

Η τάρτα της Ελισάβετ ανάμεσα στα καλύτερα γλυκά του κόσμου
Το 2023 το World of Gastronomie δημοσίευσε ανάμεσα στα καλύτερα γλυκά του κόσμου την τάρτα της Ελισάβετ με βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα γκανάς και φρούτα του δάσους.
Το πιο νόστιμο και light παγωτό καρπούζι με 3 υλικά!
Η Ελισάβετ Όλγα Κοντοκώστα, προτείνει σήμερα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του okmag, το πιο νόστιμο και δροσερό παγωτό καρπούζι με μόνο 3 υλικά και μόνο 30 θερμίδες ανά μερίδα!
Υλικά
4 Φέτες καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια)
2κ.σ Γιαούρτι στραγγιστό (2% λιπαρά)
1κ.γ μελι (Προαιρετικά)
Τρόπος παρασκευής
Διαβάστε επίσης: