Ποιός είπε ότι το γλυκό πρέπει να είναι και «ενοχικό»; Υπάρχουν πάντα τρόποι να απολαύσετε τα πάντα στη διατροφή, σας χωρίς να στερείστε ένα γλυκό όταν το χρειάζεστε.
Η αγαπημένη master chef της καρδιάς μας, Ελισάβετ Κοντοκώστα μοιράζεται την πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για μπισκότα σοκολάτας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την κλασσική συνταγή που περιλαμβάνει ζάχαρη. Παραμένουν το ίδιο (αν όχι περισσότερο) νόστιμα και δεν αποτελούν θερμιδικές βόμβες! Αυτό και μόνο δείχνει ότι αξίζει να τα δοκιμάσετε.
H Eλισάβετ που μένει μόνιμα στην Εύβοια, μπορεί να σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στην Σορβόνη, αλλά την κέρδισε η λατρεία της για τη μαγειρική! Έτσι δήλωσε συμμετοχή το 2010 στην εκπομπή της Αννας Δρούζα «Η ζωή είναι παιχνίδι»στην ΕΡΤ1,όπου κέρδισε την πρώτη θέση.Εγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με την συμμετοχή της το 2022 στο Master Chef 6! ακολούθησε το όνειρο της κ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μαγειρική κ την ζαχαροπλαστική κ η αγάπη της αυτή την οδήγησε να πάρει κ το Πτυχιο «Συμβουλευτικής Διατροφολογίας Διαιτολογίας» στο British Studies Education.

Σοκολατένια μπισκότα χωρίς ζάχαρη
Υλικά
- 5κ.σ Ταχίνι
- 3κ.σ Μέλι
- 1κ.σ Κακάο
- 8κ.σ Αλεύρι βρώμης
Εκτέλεση
Σε ένα Μπολ βάζουμε το ταχίνι,το μέλι, το κακάο το αλεύρι βρώμης και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και τα πατάμε ελαφρώς με τα χέρια μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για περίπου 10 λεπτά. Τα μπισκοτα μας είναι έτοιμα…Καλη σας απόλαυση!!
Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Κοντοκώστα: Η master chef της καρδιάς μας, μας δίνει τη συνταγή για παγωτό καρπούζι με 3 υλικά!