Η γνωστή σεφ, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Maria’nιn Bahçesi Μαρία Εκμετσίογλου στην Κωνσταντινούπολη, προτείνει μια ξεχωριστή συνταγή για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Υλικά

  • 4 αγκινάρες
  • 1 κρεμμύδι
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 200 ml χυμό πορτοκάλι
  • 1 μήλο
  • 1 αχλάδι
  • 2 καρότα
  • 250 γραμμ. μπιζελάκια
  • 2 πατάτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1/2 κ.γλ. κουρκουμά
  • Μισό ματσάκι άνηθο
  • 2 λεμόνια

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ