Το ρητό πως «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» φαίνεται πως επιβεβαιώνει η σύζυγος του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάρον Γκίμπσον.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ντανιέλ, η μετάβασή της από την φτωχική ζωή στο Wythenshawe, στο νότιο Μάντσεστερ -που διέμενε με τη μητέρα και της αδερφές της σε ένα πολυώροφο διαμέρισμα- στην χλιδάτη ζωή, κλόνισε την ψυχική της υγεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στην εφηβεία, μόλις ο Ιρλανδός άσος Ντάρον Γκίμπσον είχε μετακομίσει από την πατρίδα του στο Μάντσεστερ, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του στο «Ολντ Τράφορντ». Ο τραυματισμός στον χιαστό ωστόσο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος με τη φανέλα της εθνική του ομάδας, φαίνεται πως επηρέασε συναισθηματικά και τη σύζυγό του.

«Ένιωθα ότι δεν είχα το δικαίωμα να παραπονεθώ, δεν είχα δικαίωμα να γκρινιάζω γιατί ζούσα σε ένα μεγάλο σπίτι στο Bowdon, τα παιδιά μου πήγαιναν σε ιδιωτικό σχολείο, οπότε δεν είπα τίποτα σε κανέναν κι απλώς συνέχισα. Αισθανόμουν πως δεν μπορούσα να πω σε κανέναν πόσο δύσκολα περνούσα, γιατί ήμουν πλούσια και οι πλούσιοι άνθρωποι υποτίθεται ότι έχουν δεν προβλήματα» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Γεννήθηκα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια στο Wythenshawe. Έμενα με τις αδερφές μου σε ένα διαμέρισμα στον δέκατο όροφο, βλέποντας τη μητέρα μου να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες με τις σακούλες από τα ψώνια στα χέρια. Ξαφνικά ωστόσο στα 16 μου χρόνια, μεταφέρθηκα σε έναν καινούργιο κόσμο. Λίγο καιρό μετά το γάμος μας κι ενόσω ήμουν έγκυος, είδα τον τραυματισμό του από την τηλεόραση. Το να βλέπεις τον σύζυγό σου να σωριάζεται στο γήπεδο και να κόβεται ο χιαστός του, ήταν μια απίστευτα δυσάρεστη εμπειρία. Πάλεψα, ένιωθα αβοήθητη μέσα σε ένα χάος».

Διαβάστε περισσότερα στο SportDay.gr