Για τρίτη μέρα δηλώνει παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στο οποίο έφτασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή. Η κοπέλα που πριν από 16 μήνες δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, με δύναμη ψυχής παρίσταται και στην 3η δικάσιμο της υπόθεσής της και έρχεται αντιμέτωπη με τη δράστιδα.

Κατά την άφιξή της στο Πρωτοδικείο Αθηνών η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έκανε κάποια δήλωση στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί. Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως η κατηγορούμενη, Έφη Κακαρατζούλα είναι επίσης σήμερα παρούσα στο δικαστήριο, στο οποίο οδηγήθηκε με χειροπέδες από την πίσω πόρτα.

Η δίκη της επίθεσης με το βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο θα συνεχιστεί σήμερα με τις καταθέσεις των γιατρών για τα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε η Ιωάννα.

Στο «προσκήνιο» της ακροαματικής διαδικασίας δεν αποκλείεται να βρεθεί, και πάλι, το ζήτημα της κλήτευσης ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τους οποίους η κατηγορούμενη φέρεται να είχε καλέσει αρκετές φορές πριν και μετά το έγκλημά της.

Σήμερα, ωστόσο, αναμένεται να καταθέσει η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, στο οποίο η νεαρή γυναίκα είχε νοσηλευτεί και είχε υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Ακόμη, καταθέσεις θα δώσουν και άλλοι γιατροί που βρέθηκαν στο πλευρό της Ιωάννας από τις πρώτες κρίσιμες στιγμές, παρέχοντας της, τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ