Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο. Η ίδια έδειξε ως δράστες έναν 24χρονο γνωστό τράπερ που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου συναυλία σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, τον 23χρονο συνεργάτη του και τον 30χρονο φίλο του.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη ενώ το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου βρέθηκαν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr o 23χρονος συνεργάτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να δίνει το «παρών» μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ πρέπει να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Για τον γνωστό 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο φίλο του υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη να κρατηθούν προσωρινά ενώ η ανακρίτρια να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Όπως ορίζει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις η απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες μέρες ενώ μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι τίθενται σε κατ’οίκον περιορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ