Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Πορτογάλος προπονητής και ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία. Ο Πρόεδρος και ηγέτης των «ερυθρόλευκων» ανέφερε στο μήνυμά του στο Instagram ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πλέον ένα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

«Ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω απ’ όλα, εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον οποίο μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, μπορείς να συζητάς για ποδόσφαιρο και μπορείς να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Γι’ αυτό λοιπόν δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια γιατί η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και επίσης η εκτίμηση μας προς το πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κοντά μας, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και όρεξη να έχουμε για επιτυχίες», ανέφερε στο μήνυμά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη υπερηφάνεια αυτό που ζω αυτή τη στιγμή, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που αρέσει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση, την εργασία μου, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Μαρτίνς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ