Στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κατέθεσε χθες Τρίτη στενή του συνεργάτιδά του η οποία ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της. Ανέφερε ότι πριν από έναν χρόνο έχασε τη δουλειά της επειδή θα πήγαινε ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια μου και είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Γιατί πέρυσι με απέλυσαν από τη δουλειά μου. Όταν δούλευα στο «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ η Τζένη Διαγούπη που είχε έρθει καλεσμένη είπε: «Γιατί την έχετε αυτή εδώ;» Και έτσι έχασα τη δουλειά μου. Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα έρχονταν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν», ανέφερε μεταξύ άλλων η μάρτυρας στην κατάθεσή της. Η μάρτυρας όπως θα δείτε στο βίντεο της «Super Κατερίνα» μιλά και για τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η εκπομπή του Alpha ζήτησε το σχόλιο της ηθοποιού Τζένης Διαγούπη για τους ισχυρισμούς της μάρτυρος στη δίκη Φιλιππίδη. «Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα, ευχαριστώ πολύ. Επειδή είναι ανούσιο. Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση, γελάω και μόνο που το συζητάω. Δεν έχω λόγο να κινηθώ νομικά», ανέφερε συγκεκριμένα η Τζένη Διαγούπη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε το γεγονός ότι ενεπλάκη το όνομα της Τζένης Διαγούπη κατά αυτό τον τρόπο στο δικαστήριο. «Το ότι αναμειγνύουν το όνομα της αγαπημένης μου Τζένης Διαγούπη δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν το γνωρίζω το περιστατικό. Νομίζω ότι στη δίκη αυτή ακούγονται ανεπίτρεπτα πολλά ονόματα. Και στη δική μου κατάθεση ενεπλάκη άλλο όνομα ανθρώπου που έχει αθωωθεί και νομίζω ότι δεν ήταν πρέπον. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι με τη Τζένη, είναι ένα πολύ αξιοπρεπές άτομο. Δεν νομίζω ότι το όνομά της έπρεπε να αναφερθεί κατά αυτό τον τρόπο. Εάν έχασε κάποιος τη δουλειά του ασφαλώς δεν οφείλεται σε κάτι που μπορεί να είπε η Τζένη, θα οφείλεται σε κάποια περιστατικά», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ