Θλίψη, αγωνία και μια μεγάλη ανησυχία για τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος παρακολουθεί με φόβο τις εξελίξεις με την πύρινη λαίλαπα να εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα. Τα μηνύματα συμπαράστασης στους πληγέντες, αλλά και η στενοχώρια για την ανυπολόγιστη καταστροφή δεν έχουν τέλος.

Με αφορμή, όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, η Τζένη Μπότση έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για τα καμένα στα βόρια προάστια. Απευθυνόμενη στην κόρη της, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει ότι «πονάει και σκίζεται η καρδιά της» για το παιδί της και όλα τα παιδιά που δεν θα έχουν μνήμες για το δάσος που έπαιζαν μέχρι χθες.

Η ίδια δεσμεύεται να συμμετάσχει ενεργά στη πρωτοβουλία της δενδροφύτευσης στα καμένα της περιοχής.  

«Πονάει η ψυχή μου… Και σκίζεται όταν σκέφτεται ότι δυστυχώς δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες και που έκανες βόλτες μέχρι χθες… Σου υπόσχομαι όμως ότι θα κινήσω γη και ουρανό και θα στο ξανακάνω όπως ήταν. Για εσένα, για τους φίλους σου που μεγαλώνατε στον ίδιο δρόμο και τώρα θα δεν θα είστε πια γείτονες, για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τη μητέρα μου που περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της. Έτσι λοιπόν θα φυτέψεις το πρώτο σου δέντρο και θα το καμαρώνεις να μεγαλώνει, όπως καμαρώνω κι εγώ εσένα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Τζένη Μπότση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ