Ο Τζάστιν Μπίμπερ φυγαδεύτηκε μετά τη συναυλία του, μαζί με τη σύζυγό του Χέιλι Μπίμπερ, ύστερα από πυροβολισμούς έξω από το χώρο που έκανε το after party του στο Λος Άντζελες.

Ο Kodak Black ήταν ο 24χρονος άνδρας που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού έξω από ένα afterparty, όπως ανέφεραν πηγές στο NBC News.

Ο γνωστός ράπερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενεπλάκη σε καυγά και στη συνέχεια δέχτηκε τα πυρά ενός αγνώστου, που διέφυγε και οι αρχές αναζητούν. Ο Kodak Black μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση με τραύματα από πυροβολισμούς που δεν απειλούν τη ζωή του. Αναμένεται να έχει πλήρη ανάρρωση.

Kodak Black (Abaca)

Οι εκπρόσωποι του Kodak Black δεν απάντησαν στο αίτημα για σχόλιο. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Μετά την παράσταση και μόνο με πρόσκληση του Τζάστιν Μπίμπερ, πολλοί παρευρέθηκαν στο Super Bowl Weekend στο Pacific Design Center στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των ράπερ Kodak Black, Lil Baby και Gunna συγκεντρώθηκαν στο δημοφιλές εστιατόριο The Nice Guy για ένα afterparty μετά την συναυλία.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του, ο Drake, η Κλόε Καρντάσιαν και ο Τόμπι Μαγκουάιρ, ήταν επίσης μεταξύ των διασημοτήτων που φάνηκαν να μπαίνουν στο afterparty μετά τη συναυλία, γράφει το Hollywood Reporter.

«Ο καβγάς πιστεύεται ότι ξεκίνησε με κάποιον από το περιβάλλον του Kodak Black. Αφού ενεπλάκησαν κι άλλο στον καβγά, ακούστηκαν πυροβολισμοί και μετά ξέσπασε όλη η κόλαση», είπε μια πηγή στο Page Six.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε για το αιματηρό περιστατικό: «Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι υπήρξε σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στην τοποθεσία. Πυροβολισμοί έπεσαν από άγνωστο ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε νότια από την τοποθεσία.

Μεταφέρθηκαν δύο θύματα σε τοπικά νοσοκομεία με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι υπήρχαν δύο επιπλέον θύματα που πήγαν ιδιωτικά σε τοπικά νοσοκομεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των τραυματιών σε τέσσερις. Και τα τέσσερα θύματα είναι σε σταθερή κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ