Μετά την εξαγορά του Twitter από τον Ίλον Μασκ, που ολοκληρώθηκε στα τέλη Οκτωβρίου, πολλές είναι οι αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του Τwitter έλαβαν πριν από μερικές ημέρες ένα email που τους προειδοποίησε για τις απολύσεις που θα ακολουθούσαν. Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου μάλιστα αρκετοί ανέφεραν πως ξύπνησαν χωρίς να έχουν πρόσβαση στο gmail τους, γεγονός που επιβεβαίωσε την απόλυσή τους.

Σχεδόν 3.700 άτομα βρέθηκαν χωρίς εργασία, ενώ υπολογίζεται πως αυτός ο αριθμός αντικατοπτρίζει το 50% των εργαζομένων της εταιρείας.

Το συγγνώμη της εταιρείας

Σύμφωνα, ωστόσο, με το πρακτορείο Bloomberg η εταιρεία προσεγγίζει δεκάδες υπαλλήλους και τους ζητά να επιστρέψουν. Μάλιστα εξηγεί πως αρκετοί από αυτούς απολύθηκαν κατά λάθος ενώ άλλοι είναι πολύ σημαντικοί για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Ίλον Μασκ στο Twitter.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τα όσα θα ακολουθήσουν, ο Ίλον Μασκ έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Twitter την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου τονίζοντας πως τα έσοδα της πλατφόρμας έχουν πέσει εξαιτίας των ακτιβιστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ