Η τραγωδία των Τεμπών έχει αφήσει τα σημάδια της στις ψυχές όλων μας. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των αδικοχαμένων νέων και φοιτητών.

Η Μάρθα Πλακιά, μητέρα της 19χρονης Αναστασίας και θεία των δίδυμων ξαδελφών της που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα στα Τέμπη με δυσκολία άρθρωσε δυο κουβέντες για τον άδικο χαμό τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τετάρτη. «Εύχομαι να πληρώσουν όλοι. Ζητάμε δικαίωση για τα παιδιά μας, θα το κάνουμε αυτό που περιμένουν. Σε αυτούς που κλαίνε, κουράγιο, τίποτα άλλο» είπε η ίδια.

Ο πατέρας της 19χρονης, Ηλίας Παπαγγελής εξήγησε στην ίδια εκπομπή: «Να μην ξαναζήσει ποτέ κανένας γονιός αυτό που ζούμε εμείς. Κάποτε πρέπει να γίνουμε ένα σύγχρονο κράτος. Προφανώς φταίει η προχειρότητα που διακρίνει αυτή τη χώρα.  Δεν ξέρω αν φταίει η κουλτούρα μας. Τι νόημα έχει αν καταδικαστεί κάποιος; Θα φέρουν πίσω το παιδάκι μου; Να μη στηριζόμαστε μόνο στο φιλότιμο κάποιων, δύο να δουλεύουν και δέκα να κάθονται. Πρέπει όλοι να κάνουν αυστηρά το καθήκον τους. Έγινε σύγκρουση τώρα που υπάρχει τεχνολογία και κινητά. Ήταν ένας άγγελος με όνειρα που έσβησαν στις 23:23 της Τρίτης. Για μας ξεκίνησε ένας Γολγοθάς».

Δείτε τα σχετικά βίντεο στο Znews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ