Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη καταστροφή που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στο περιβάλλον, στις επιχειρήσεις, στις ζωές μας. H Barking Well Media, ως πρώτη ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του προσωρινού χώρου φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων που θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της οργάνωσης Dogs’ Voice, για τη διάσωση, περίθαλψη, και επανατοποθέτηση σε οικογένειες, όλων των ζώων που βρέθηκαν και βρίσκονται απελπισμένα, ταλαιπωρημένα και αποπροσανατολισμένα, στις περιοχές που πλήττονται.

Στον χώρο θα εγκατασταθούν σπιτάκια για ζώα καθώς και ιατρείο. Αυτές τις ώρες γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες (καθαρισμός χώρου και εξοπλισμός) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση των απαραίτητων υποδομών έτσι ώστε από αύριο Σάββατο 7 Αυγούστου το προσωρινό καταφύγιο να μπορεί δέχεται πυρόπληκτα ζώα.

Άνθρωποι της Barking Well Media βρίσκονται στον χώρο και συνδράμουν την ομάδα του Dogs’ Voice στις προετοιμασίες ενώ έφτασε ήδη και το πρώτο σκυλάκι.

Αν βρίσκεστε σε ένα από τα σημεία που μαίνονται πυρκαγιές και έχετε ανάγκη από βοήθεια ή γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια, στείλτε μας dm στο Instagram @okmagazinegr ή μήνυμα στην facebook σελίδα OkMagazineGreece. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να τεθεί πιο γρήγορα υπό έλεγχο η πύρινη λαίλαπα που απειλεί χιλιάδες συνανθρώπους μας και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ