Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους χρήστες του instagram σε όλο τον κόσμο καθώς κάποιοι βλέπουν τους λογαριασμούς τους να κλείνουν και σχεδόν όλοι βλέπουν με απογοήτευση να χάνονται αρκετοί από τους followers τους στη διάσημη πλατφόρμα!

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας το hashtag #instagramdown είναι πρώτο trend στο twitter με τους χιλιάδες χρήστες του instagram να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Κάποιοι χρήστες δεν είχαν πρόσβαση στο προφίλ τους, και κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός τους χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι που να το δικαιολογεί.

Το instagram, επιβεβεβαίωσε με ανακοίνωσή του στο twitter ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση. “Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Instagram. Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση.” έγραφε η ανακοίνωση.

Πολλοί χρήστες του Instagram αναφέρουν ότι χάνουν μαζικά followers ενώ κάποιοι αναρτούν στο twitter την ειδοποίηση ότι ο λογαριασμός τους έχει απενεργοποιηθεί.

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και μια ικανοποιητική επίσημη ανακοίνωση για το τι συνέβη πραγματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ