Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε εκεί. Οδηγός σε αμόκ, όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες χτύπησε θανάσιμα τους δυο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανή.

Οι αναφορές είναι συγκλονιστικές. Ο 50χρονος οδηγός χτύπησε την μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν τραγουδιστής και είχε εμφανιστεί σε reality show, παρέσυρε τον έναν ηλικιωμένο για 200 μέτρα και στην συνέχεια επέστρεψε και χτύπησε παρασέρνοντας και τον άλλον για άλλα 150 μέτρα με αποτέλεσμα να σκοτώσει και τους δύο.

Ο οδηγός σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε αμόκ και προσπάθησε να διαφύγει και από την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο μετά από τις εκκλήσεις έντρομων κατοίκων της περιοχής. Στην προσπάθειά του μάλιστα ο 50χρονος εμβόλισε και περιπολικό της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα ο γιος ενός εκ των δύο ηλικιωμένων που έχασε τη ζωή του περιγράφει συγκλονισμένος όλα όσα έγιναν αφού 5 λεπτά πριν την τραγωδία ο ίδιος είχε βρεθεί με τον πατέρα του ενώ ήταν πολύ κοντά και στο σημείο που εκτυλίχθηκαν όλα.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως ο οδηγός σε αμόκ τον παρέσυρε για 300 μέτρα. «Δουλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου», είπε συγκλονισμένος.