Το κομμάτι Bliding Lights του Τhe Weeknd είναι πλέον το μακροβιότερο τραγούδι που βρέθηκε για 88 συνεχόμενες εβδομάδες στο αμερικάνικο Billboard Hot 100.

Το Βliding Lights ξεπέρασε και το προηγούμενο ρεκόρ των Radioactive με το Imagine Dragons που είχε μείνει για 87 εβδομάδες.

Δύο «ρεκόρ» στα charts

Το Weeknd έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ των αμερικανικών charts με τη βοήθεια του Blinding Lights. Το άλμπουμ του After Hours είναι το μόνο άλμπουμ άντρα καλλιτέχνη, και μόνο το δεύτερο συνολικά που δημιούργησε 3 νούμερα 1 που έφτασαν στην κορυφή των charts σε διαφορετικά ημερολογιακά χρόνια. Το Heartless (2019), Blinding Lights (2020) και Save Your Tears (2021).

Το After Hours ήταν το πρώτο άλμπουμ μετά από 29 χρόνια που διεκδίκησε αυτό το επίτευγμα μετά το Rhythm Nation της Janet Jackson το 1991.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο το Blinding Lights πέρασε οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο νούμερο 1 πέρυσι και ανακηρύχθηκε το επίσημο μεγαλύτερο τραγούδι του 2020. Μέχρι σήμερα το Blinding Lights έχει συγκεντρώσει 343 εκατομμύρια streams στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι BRIT-Certified 4x Platinum.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ