Δικαιώθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος με τις τελευταίες εξελίξεις και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε βάρος της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας καθώς βρέθηκε η ουσία κεταμίνη μετά την ολοκλήρωση των τοξιλογικών.

Ο ταξίαρχος ε.α. δεν νιώθει, όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του Star, χαρούμενος από αυτή τη δικαίωση καθώς έχουν χαθεί τρία παιδιά. «Έχω ιδιαίτερη στην απώλεια των παιδιών για προσωπικούς λόγους«, ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Για τον ίδιο θα πρέπει να βρεθεί το αίτιο του θανάτου και τα άλλα δύο παιδιά.

Μάλιστα θεωρεί ότι η αστυνομία θα καταφέρει να έχει την ομολογία της μητέρας μετά από κάποιες ώρες ανάκρισης έτσι ώστε να φτάσουμε στο τέλος αυτής της ιστορίας. Προς το παρόν, σύμφωνα με τον ίδιο, «φτάσαμε στην αρχή του τέλους».

«Η γλώσσα του σώματος έδειχνε την ενοχή της», εξηγεί για το πώς ήταν από την αρχή τόσο σίγουρος ότι η μητέρα ήταν ένοχη.

Ο Θανάσης Καταρεινόπουλος είναι πεπεισμένος ότι η 33χρονη έχει σχέση και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. «Αποκλείω να μην έχει σχέση με τους άλλους θανάτους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ