Η αγωνία για την 29χρονη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου συνεχίζεται καθώς επέβαινε στο μοιραίο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη και βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους. Τις προηγούμενες ώρες έγινε γνωστό ότι βρήκαν νεκρή τη Νάμπια, την τυφλή γάτα της την οποία δεν αποχωριζόταν ποτέ.

(Instagram/lexyscissors)

Η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου ταξίδευε στην Αθήνα κάθε εβδομάδα μαζί με τη γάτα της.

«Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», ανέφερε η φίλη της και πρώην μοντέλο του GNTM Αλεξία Κούβελα.

Η Νάμπια είχε διασωθεί από τον δρόμο το 2016 και είχε λάβει πολλή αγάπη από την Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Η σοπράνο είχε δημιουργήσει μάλιστα λογαριασμό στο Instagram για την τυφλή γάτα της τη Νάμπια, με την ονομασία Nabia the blind cat. Εκεί αναρτούσε αστείες ή άλλες στιγμές της Νάμπια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ