Στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται οι τραυματίες από την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ανάμεσά τους και ο 20χρονος Γεράσιμος που είναι ο μοναδικός φοιτητής που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι. Βρίσκεται στην εντατική πολυτραυματίας, έχοντας υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η γιατρός θεία του βρέθηκε στο σημείο της σύγκρουσης. «Πετάχτηκε έξω από τα τζάμια το παιδάκι μας. Είναι διασωληνωμένος στη Λάρισα. Είναι το παλικάρι που βγήκε ζωντανό από το πρώτο βαγόνι. Ελπίζουμε να χειρουργηθεί, πιστεύουμε στον Θεό να πάει καλά» περιγράφει στην κάμερα του Alpha.

«Ας πιστεύουμε σε ένα θαύμα και στα υπόλοιπα έξι. Έχουμε βάλει να προσεύχονται όλα τα μοναστήρια για όλα τα παιδάκια και ο Θεός να αναπαύσει τα υπόλοιπα» συνεχίζει.

Ο 20χρονος Γεράσιμος δεν είναι ο μοναδικός που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο μετά το δυστύχημα. Η Ευδοκία Τσαγκλή έστειλε μήνυμα ζωής αλλά και της δύσκολης ανάρρωσης μέσα από μία φωτογραφία στα social media της.

«Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω, λυπάμαι για τα άλλα παιδιά» είπε η μητέρα της Ευδοκίας Τσαγκλή στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο. Απλά δυο λέξεις “μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος” και έκλεισε. Ήταν μόνη της απλά στο βαγόνι κάνανε μία παρέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ