Mια νέα μαρτυρία επιβάτη του μοιραίου τρένου στην τραγωδία των Τεμπών συγκλονίζει. Η 21χρονη Αγνή Τιτέλη, φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αφηγήθηκε τα όσα έζησε τη μοιραία νύχτα, τα όσα άκουσε και είδε, βγαίνοντας από το 7ο βαγόνι του τρένου που συγκρούστηκε.

«Ήταν να επιβιβαστώ στο 2ο βαγόνι και ο φίλος μου μού είπε πήγαινε στο τελευταίο, λες και είχε προαίσθημα… ήταν τύχη», είπε η 21χρονη φοιτήτρια από την Κοζάνη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Δυτικής Μακεδονίας.

«Υπήρχε καθυστέρηση στον Παλαιοφάρσαλο, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις γραμμές και ότι πρέπει να πάμε από κάτω. Δεν πέρασε πολλή ώρα και αρχίζει το βαγόνι μας να τρέμει. Έπεφτε κάτω ο κόσμος, τα πράγματα. Ένιωθα ότι υπάρχει κάποιος γκρεμός και πέφτουμε», πρόσθεσε και συνέχισε:.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ τι πέρασαν τα παιδιά στα πρώτα βαγόνια, εάν στο δικό μας (7ο) κουνούσε έτσι και είχε τόσο καπνό. Δεν μπορώ να περιγράψω τις εικόνες τις τσιρίδες του κόσμου, φωτιά πολλή φωτιά βλέπαμε».

«Άνοιξε η πόρτα, βγήκαμε έξω και επικρατούσε πανικός. Τρέμω. Φώναζαν ότι καίγονται. Έφυγα από την άλλη μεριά της σήραγγας, γιατί το δικό μου βαγόνι ήταν μέσα στο τούνελ. Σκέφτηκα τον μπαμπά μου και ότι μπορεί να πεθάνω», κατέληξε η 21χρονη, η οποία ήταν τυχερή και δεν τραυματίστηκε καν.

Δείτε το βίντεο στο Znews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ