Με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα, η σύζυγός του, Μαρία Καρρά. Το ζευγάρι ήταν για πολλά χρόνια μαζί και έμεινε ενωμένο ως το τέλος. Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό, ήταν η στιγμή που έκανε τη Μαρία Καρρά να λυγίσει. Βγαίνοντας μάλιστα από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, εμφανίστηκε συντετριμμένη η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Η Μαρία Καρρά ήταν η τρίτη σύζυγός του Γιώργου Τράγκα. Ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγό είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Οι δυο τους ήταν μαζί για πάνω από 20 χρόνια. Είχαν παντρευτεί με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο και το 2019 είχαν βρεθεί στο Λας Βέγκας και είχαν ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του.

Ο Γιώργος Τράγκας μάλιστα είχε εξομολογηθεί για τη Μαρία Καρρά: «Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές». Η Μαρία Καρρά ήταν το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια και στάθηκε στο πλευρό του ως το τέλος.

Η Μαρία Καρρά είχε νοσήσει με κορονοΪό μαζί με τον Γιώργο Τράγκα και βρισκόταν από τα τέλη του Νοέμβρη σε καραντίνα. Όπως έγινε γνωστό η ίδια όμως βρέθηκε στην κηδεία του συζύγου της, έχοντας ολοκληρώσει πια την καραντίνα της.

Η ανακοίνωση που είχε κάνει ο Γιώργος Τράγκας για την περιπέτεια με τον κορονοϊό:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: “Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι”. Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως “ψιλικατζής”. Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ